(0)

Brandhout in Zomergem

Is het tijd om de houtvoorraad aan te vullen, of heb je brandhout nodig voor een feestje binnenkort? Wie in Zomergem op zoek is naar brandhout is bij Haardhout.eu aan het juiste adres. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland zijn we binnen no-time in België en komen we je bestelling bezorgen in Zomergem. Bekijk ons ruime assortiment brandhout en profiteer van de bezorging in Zomergem. Lees hier meer over bezorging in België.

Ruim assortiment

Met ons ruime assortiment hebben we brandhout voor iedere stoker. In de webshop vind je brandhout op drie verschillende maten pallets. Een pallet bevat gestapeld eikenhout, essenhout, elzenhout, beukenhout of berkenhout. Deze verschillende houtsoorten zitten gemixt in een big bag. Al deze soorten brandhout kunnen wij in Zomergem leveren:

Brandhout op een pallet is altijd netjes gestapeld, je hebt er geen omkijken meer naar! Maakt de houtsoort je niet zoveel uit, en hoeft het ook niet gestapeld te zijn, dan kun je ook voor een big bag gemixt hout kiezen. Al het brandhout is ovengedroogd en is meteen klaar voor gebruik. Je kunt er meteen aanmaakhout bij bestellen, zo ben je er helemaal klaar voor.

Soorten haardhout

Haardhout.eu levert drie soorten hout: eiken-, essen- en berkenhout. Twee harde houtsoorten en één zachte houtsoort. Lees hier meer over de verschillen tussen de houtsoorten en welk soort het meest geschikt is voor jouw gebruik.

Eikenhout

Eikenhout is een harde houtsoort dat langzaam en lang brandt. Eikenhout heeft een sterke geur en kan wat spetteren. Het vlammenspel van eikenhout is levendig. Eikenhout is uitermate geschikt voor de rendementsstoker met een gesloten haard.

Essenhout

Essenhout is hardhout dat vrijwel geurloos is en niet spat, daarom raden we essenhout altijd aan voor gebruik in een pizza houtoven. Daarnaast heeft essenhout een mooi vlammenspel en een hoog rendement. Essenhout past het beste bij culinaire toepassingen en is perfect openhaardhout.

Elzenhout

Elzenhout is een zachte houtsoort, maar de meest harde, van de zachte houtsoorten. Zachthout ontbrandt snel en is daardoor zeer gemakkelijk aan te steken, dit levert vervolgens een prachtig vlammenspel op!

Beukenhout

Beukenhout is een harde houtsoort, het voordeel hiervan is dat deze houtsoort langer brandt dan zachthout en dit levert je dus een hoger rendement op. Hierdoor is beukenhout uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai. 

Berkenhout

Berkenhout is een zachtere houtsoort dan eiken- en essenhout. Dat betekent dat het sneller en makkelijker ontvlamt en veel warmte in een korte tijd geeft. Berkenhout brandt wel minder lang dan eikenhout en essenhout. Berkenhout is bij uitstek geschikt voor de gelegenheidsstoker of het gebruik van bijvoorbeeld een vuurkorf.

Levering brandhout Zomergem

Bestel brandhout eenvoudig en snel online! Je hoeft de deur niet. Omdat we in de regio zitten, wordt het brandhout meestal al binnen een paar dagen gratis bij je thuisbezorgd in Zomergem. Bezoek meteen de webshop! Heb je vragen over onze producten of de dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

De beste producten van Haardhout.eu

Ben je op zoek naar het beste haardhout voor jouw gebruik, of een passende houtopslag om het in op te slaan? Je vindt het bij Haardhout.eu. Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop! En kom je er niet uit, dan helpen we je graag.