Privacy policy

Wij respecteren de privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Bedrijfsgegevens

  • Bedrijfsnaam: Haardhout.eu
  • Website: www.haardhout.eu
  • Inschrijfnummer KvK: 50609750
  • BTW-nummer: NL001709146B19

Welke gegevens worden er verzameld?

E-mailadres

Bij het verzamelen van het e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer daarvoor geen toestemming is verleend.

Postadres

Wij gebruiken je postadres alleen voor het verzenden van informatie die is aangevraagd en voor de levering van onze haardhout producten.

Telefoonnummer

Tenzij je te kennen heeft gegeven dit niet op prijs te stellen, kunnen wij telefonisch contact met je opnemen om je te informeren over producten en diensten. Bij ieder gesprek word je gewezen op de mogelijkheid je hiertegen te verzetten en je te laten registreren in het bel-me-niet-register.

Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

  1. de uitvoering van de gesloten overeenkomst;
  2. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
  3. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij je belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  4. Er toestemming is gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren je gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

  1. Als wij je gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
  2. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Veiligheid opslag van gegevens

  1. Op de pagina waar persoonsgegevens verstrekt worden, wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
  2. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
  3. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.
  4. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiliging gerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

Toegang tot je gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of de persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, kun je contact opnemen via onderstaand adres.

Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact opnemen:

  • E-mailadres: info@haardhout.eu
  • Telefoonnummer: 06 – 3020 9776
  • Adres: Rijksweg 25, 4306 NA Nieuwerkerk

Dit privacy beleid is onder voorbehoud van wijzigingen. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zul je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Cookie policy

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie of ‘functionele cookie’ kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Middels de ‘analytische cookie’ gebruiken we de rapportages in Google Analytics voor inzicht in het websitegebruik. Ons Google Analytics property is gekoppeld aan Google Tag Manger voor uitgebreid inzicht in het gedrag van de websitebezoeker. Deze info kunnen wij gebruiken om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De data die Google verzamelt wordt geanonimiseerd voordat het in onze rapportages terecht komt. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven en de statistieken zijn niet tot personen of apparaten te herleiden. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Meer informatie over Google: Privacyverklaring Google.

Tracking cookies

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op jouw apparatuur. Haardhout.eu maakt gebruik van de Facebook Pixel tracking cookies zodat we relevante advertenties kunnen tonen. Middels tracking cookies kan worden bijgehouden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen.

Het opgebouwde profiel is voor haardhout.eu niet inzichtelijk, en wordt dus niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend. De tracking cookies dienen alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Meer informatie over de Facebook Pixel: Privacyverklaring Facebook.

In- en uitschakelen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies geplaatst door derden

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kun je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 31 maart 2020.