Bezorging in België

Thuisbezorgd

Haardhout.eu levert haardhout ook in België! Wij leveren uitsluitend pallets gestapeld haardhout (heel, half of driekwart) en er geldt een ordertoeslag van €10 per pallet.

Wij leveren haardhout met een kleine vrachtwagen. Dit is, zeker in de steden, handiger dan het gebruik van grote trailers. Onze ervaren chauffeurs zijn je graag van dienst om de bestelling op de door jou aangegeven plek te plaatsen, zo dicht mogelijk bij de houtopslag. Wij gebruiken daarvoor extra sterke elektrische pompwagens. De plaatsing op eigen terrein is op eigen risico en in overleg met de chauffeur. De palletwagen kan in principe alleen over sterke bestrating rijden en weegt samen met het pallet ongeveer 1500 kg.

Voor plaatsing in de garage hebben we speciaal het ¾ pallet. Deze is lager dan een heel pallet en daardoor makkelijk in de meeste garages te plaatsen.

Retournering

Indien je onverhoopt toch niet tevreden bent met de aankoop, dan kun je de bestelling binnen 7 dagen retour sturen. Gebruik daarvoor de originele verpakking. Voor retournering graag eerst contact opnemen.