(0)

Bezorging in België

Haardhout.eu bezorgt ook brandhout in België. Wij leveren uitsluitend pallets gestapeld brandhout (heel, half of driekwart) en er geldt een ordertoeslag van €10 per pallet. Wij leveren brandhout met een kleine vrachtwagen thuis voor de deur bij je af.

Brandhout bezorging in België:

  • Half, driekwart of heel pallet brandhout
  • Keuze uit essenhout, berkenhout en eikenhout
  • Ovengedroogd en stookklaar
  • Bij elk pallet is een ordertoeslag van €10 van toepassing.
  • Voor de deur afgeleverd
  • Bezorgtijd 1-7 dagen

Soorten brandhout

Met ons ruime aanbod vind je brandhout voor iedere stoker. Een pallet bevat gestapeld eikenhout, essenhout of berkenhout. Al deze soorten brandhout kunnen wij in België leveren:

Het voordeel van het brandhout, is dat het ovengedroogd is. Hierdoor kan het direct de stookkachel in. Tevens is het brandhout PEFC-gekeurd. Dit betekend dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Bijkomend voordeel is dat het brandhout op een pallet altijd netjes gestapeld, hier heb je dus geen omkijken naar.

Haardhout Schouwen-Duiveland

Eikenhout

Eikenhout is een harde houtsoort dat langzaam en lang brandt. Eikenhout heeft een sterke geur en kan wat spetteren. Het vlammenspel van eikenhout is levendig. Eikenhout is uitermate geschikt voor de rendementsstoker met een gesloten haard.

Essenhout 

Essenhout is hardhout dat vrijwel geurloos is en niet spat, daarom raden we essenhout altijd aan voor gebruik in een pizza houtoven. Daarnaast heeft essenhout een mooi vlammenspel en een hoog rendement. Essenhout past het beste bij culinaire toepassingen en is perfect openhaardhout.

Berkenhout

Berkenhout is een zachtere houtsoort dan eiken- en essenhout. Dat betekent dat het sneller en makkelijker ontvlamt en veel warmte in een korte tijd geeft. Berkenhout brandt wel minder lang dan eikenhout en essenhout. Berkenhout is bij uitstek geschikt voor de gelegenheidsstoker of het gebruik van bijvoorbeeld een vuurkorf.

Bezorging in België

Je koopt brandhout eenvoudig en snel in de webshop van Haardhout.eu. Wij komen het brandhout bij jou voor de deur in België afleveren.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.