(0)

Bezorging in Nederland

 

Thuisbezorgd

Jouw Haardhout.eu bestelling wordt in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) thuisbezorgd. We kunnen elke werkdag leveren, op de dag die jou het beste uitkomt. Bij bestelling vóór 13.00 uur, kan al de volgende werkdag worden geleverd.

Alle pallets met gestapeld haardhout worden gratis thuisbezorgd. Voor andere producten worden de bezorgkosten, op basis van je postcode, in de winkelwagen berekend. Het maximumbedrag aan bezorgkosten is € 10,-.

De levering

  • We werken samen met een landelijke vervoerder, daarom kunnen we geen invloed uitoefenen op de planning. We kunnen dus van tevoren niet aangeven op welk tijdstip of dagdeel de pallet wordt geleverd.
  • Op de dag van levering krijg je een e-mail met een indicatie van het tijdstip dat er geleverd zal worden. Heb je geen tijdsindicatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op.
  • Op het moment van levering moet er iemand op het afleveradres aanwezig zijn.

Op het afleveradres

  • De pallet wordt in principe op de verharde stoep, naast de vrachtwagen geleverd. In overleg met de chauffeur en uitsluitend op eigen risico kan de pallet haardhout op een andere plek worden geplaatst. Lukt het de chauffeur niet om de pallet op de door jou gewenste plek te krijgen? Dan is dit geen geldige reden tot annulering (zie onze leveringsvoorwaarden).
  • De ondergrond voor een palletwagen moet verhard zijn. Pallets haardhout kunnen niet over zachte ondergronden als zand, grind of gras worden gereden. Houd er ook rekening mee dat pallets haardhout alleen in de breedte te vervoeren zijn, een poort of smalle gang kan dus een obstakel vormen.
  • Is jouw afleveradres moeilijk te bereiken voor een vrachtwagen? Geef dit dan aan ons door, dan kan de vervoerder hier rekening mee houden door met een kleinere vrachtwagen te leveren.
Haardhout Schouwen-Duiveland

Niet helemaal tevreden?

  • Neem dan contact met ons op. We proberen altijd tot een passende oplossing te komen.
  • Constateer je na levering dat de pallet niet in orde is? Stapel deze dan niet af. Zo kunnen we de pallet eventueel nog omruilen.
  • Is er bij levering schade ontstaan aan jouw eigendommen? In dat geval is de vervoerder aansprakelijk, meld dit direct bij de chauffeur.

Heb je nog vragen over onze werkwijze? Bel of app ons dan op 06-3020 9776 of mail naar info@haardhout.eu. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.