(0)

PEFC-keurmerk

Bij Haardhout.eu en Pizzahoutoven.eu leveren wij vijf verschillende soorten haardhout: Essenhout, beukenhout, elzenhout, berkenhout en eikenhout. Naast dat al ons hout ovengedroogd én stookklaar is, beschikt het ook over het PEFC-keurmerk. Dit wereldwijd erkende keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos én dat het bos in stand wordt gehouden.

Duurzaamheid

Door haardhout te bestellen dat beschikt over een PEFC-keurmerk, draag jij ook je steentje bij om bossen te behouden en te zorgen voor een duurzaam bosbeheer. Hoe groter de vraag naar PEFC-producten, hoe meer hectaren bos volgens de PEFC-eisen beheerd worden. Zo blijven de duurzaam beheerde bossen wereldwijd in stand!

Berkenhout voor in de haard

PEFC-gekeurd haardhout

Wij bieden jou ovengedroogd & stookklaar haardhout van de beste kwaliteit aan. Allemaal verkrijgbaar op een heel, driekwart of half pallet. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken. Welke houtsoort het beste bij jou past is afhankelijk van het gebruik. Ben je op zoek naar haardhout voor de openhaard, houtoven of een gesloten haard? Lees hier meer over de verschillen tussen de verschillende haardhout soorten.

Heb je liever een bigbag met haardhout? Bestel dan onze big bag met een mix van essen-, eiken- en berken haardhout. Ook het haardhout wat in de bigbag zit beschikt over het PEFC-keurmerk. Klik hier om direct naar de webshop te gaan en PEFC-gekeurd haardhout te bestellen!

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of een opmerking over ons assortiment of onze service? We helpen je graag. Laat je telefoonnummer achter of neem direct contact met ons op.