(0)

Haardhout voor de vuurkorf

Het stoken van een vuurkorf brengt sfeer voor jong en oud. Gezellig met z’n allen rond de vuurkorf met een drankje of een marshmallow, genieten is dat! Ben je op zoek naar hout voor de vuurkorf? Bij Haardhout.eu bestel je haardhout in kleine of grote porties, afhankelijk van je gebruik.

Vuurkorf haardhout

Ga je een vuurkorf of terraskachel stoken, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een houtsoort dat gemakkelijk ontvlamt en niet al te veel spettert. Ons advies is daarom om voor essen- of berkenhout te kiezen. Essenhout is en type hardhout waar weinig hars in zit, en dus niet zoveel spettert. Berkenhout is zachthout wat gemakkelijk brandt. Berkenhout is iets goedkoper dan essenhout. Wij verkopen ook eikenhout, een duurdere houtsoort met een langere brandduur en wat meer vuurspetters.

Voor klein- én grootverbruik

Grote kans dat je niet elke week de vuurkorf aansteekt. Voor de grootverbruikers verkopen we hele pallets, maar speciaal voor het kleinverbruik verkopen we ook halve pallets of big bags haardhout. Met een pallet haardhout koop je in één specifieke houtsoort, een big bag of een doos haardhout is een mix van eiken-, essen- en berkenhout. Wat je voorkeur ook heeft, al ons haardhout is ovengedroogd en kan dus meteen gebruikt worden.

Haardhout voor vuurkorf thuisbezorgd

Het gemak van Haardhout.eu is dat je haardhout online kunt bestellen. In onze webshop vind je voordelig vuurkorf hout, in grote en kleine verpakkingen. Alle pallets, dus ook de halve pallets, worden binnen een week in heel Nederland gratis thuisbezorgd! Steek die vuurkorf maar aan!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.