(0)

Naast haardhout ook pizza ovens

Verse pizza’s bereid in eigen tuin. Hoe lekker klinkt dat? Naast ons bedrijf Haardhout.eu, hebben wij ook Pizzahoutoven.eu. Met onze pizzahoutovens kunnen de echte levensgenieters thuis in de tuin pizza’s maken. Met de houtgestookte pizza ovens zorg je voor een traditionele manier van bereiding en een heerlijke smaak aan jouw pizza’s. Met de pizzahoutoven haal je Italië naar je eigen tuin.

Pizza ovens modellen

Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen pizza ovens. Van kleine tot grote ovens, van wit tot zwart en van stenen tot roestvrijstalen ovens. Zo hebben we voor iedere stijl een passende pizza oven. Welke oven je ook neemt, onze pizzahoutovens staan garant voor urenlang plezier. Van het opstoken tot het bereiden van pizza’s en de warme sfeer met familie of vrienden.

Pizza oven kopen

Zou je meer willen weten over onze pizza ovens? Neem dan een kijkje binnen de webshop van Pizzahoutoven.eu. In de regio Zeeland kan je een pizzahoutoven huren. Wil je er liever één voor jezelf? Kijk dan in onze webshop of kom langs om de ovens met eigen ogen te bekijken! Daarnaast is het hout van Haardhout perfect voor het gebruik in jouw pizza oven, lees daar hier meer over!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over ons assortiment haardhout of pizza ovens? We helpen je graag. Laat je contactgegevens achter of stel direct je vraag, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.