(0)

Big Bag Emmeloord

Op zoek naar een big bag haardhout om de houtvoorraad aan te vullen? Geen probleem! Bij haardhout.eu bestel je een kuub haardhout eenvoudig online. Wij zorgen voor levering aan huis.

Voordelen van een zak haardhout

Het kopen van een zak haardhout heeft meerdere voordelen. De belangrijkste is waarschijnlijk de prijs: het haardhout is voordeliger dan haardhout op een pallet. Daarnaast is de het stevig en ventilerend, je haardhout hoeft dus niet (meteen) overgeladen te worden in een houtopslag en kan dus meteen de garage in. Een bag is gevuld met ovengedroogd gemixt haardhout, een mix van eiken-, essen- en berkenhout. Zo heb je het beste van zacht- en hardhout in één zak. Verder is het haardhout ovengedroogd en dus meteen klaar voor gebruik! Hieronder vind je meer over de houtsoorten uit onze big bags.

Eikenhout

Eikenhout is een harde houtsoort dat langzaam en lang brandt. Eikenhout heeft een sterke geur en kan wat spetteren. Het vlammenspel van eikenhout is levendig. Eikenhout is uitermate geschikt voor de rendementsstoker met een gesloten haard.

Essenhout

Essenhout is hardhout dat vrijwel geurloos is en niet spat, daarom raden we essenhout altijd aan voor gebruik in een pizza houtoven. Daarnaast heeft essenhout een mooi vlammenspel en een hoog rendement. Essenhout past het beste bij culinaire toepassingen en is perfect geschikt als openhaardhout.

Berkenhout

Berkenhout is een zachtere houtsoort dan eiken- en essenhout. Dat betekent dat het sneller en makkelijker ontvlamt en veel warmte in een korte tijd geeft. Berkenhout brandt wel minder lang dan eikenhout en essenhout. Berkenhout is bij uitstek geschikt voor de gelegenheidsstoker of het gebruik in bijvoorbeeld een vuurkorf.

Big bag haardhout in Emmeloord bestellen

Ga dan naar onze webshop. Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd. Heb je toch liever één soort haardhout, gestapeld op een pallet? Bekijk dan onze hele, halve of driekwart pallets haardhout. Heb je vragen over onze producten of onze service, neem dan contact met ons op!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.