(0)

Haardhout op een pallet

Een pallet haardhout is een voordelige manier om haardhout te bestellen. Pallets zijn er in verschillende soorten en maten, bekijk ons aanbod!

Haardhout op een pallet

Ga je haardhout bestellen, dan is haardhout op een de meest voorkomende optie. Het verschilt echter wel hoeveel haardhout je dan koopt, want pallets zijn er in verschillende maten. In onze webshop vind je bijvoorbeeld hele, halve én driekwart pallets. Zo is er altijd een geschikte pallet voor jouw gebruik.

Voordelen haardhout pallets

Het ovengedroogde haardhout op pallets is netjes gestapeld, daar heb je dus geen omkijken meer naar. De pallet kan zo in de tuin (met een zeiltje), onder een afdak of in de garage. Een ander voordeel is dat je bij haardhout.eu kunt kiezen tussen blokken van 25 of 28 cm, afhankelijk van de grootte van jouw haard.

Haardhout op een pallet bestellen

Voor een pallet haardhout ben je bij haardhout.eu aan het goede adres. We verkopen eikenhout, essenhout en berkenhout. Bekijk hier de verschillen tussen deze houtsoorten. Bestel je pallet eenvoudig online, met gratis levering aan huis. Dat is haardhout zonder zorgen!