(0)

Ovengedroogd haardhout

Het assortiment van Haardhout.eu bevat uitsluitend ovengedroogd haardhout. Dit haardhout is direct klaar voor gebruik, wel zo handig!

Wat is ovengedroogd haardhout?

Vers haardhout wordt in een goed geïsoleerde oven (droogkamer) met hete lucht gedroogd. Met deze speciale behandeling wordt de temperatuur en luchtstroom gecontroleerd geregeld om het haardhout te drogen. Na dit proces heet het ‘ovengedroogd haardhout’. Het vochtpercentage van het haardhout is < 20%.

Waarom dit haardhout stoken?

Droog haardhout ontbrandt makkelijker, het brandt langer én het is schoner. Droog haardhout bereikt een hogere temperatuur, en geeft dus een hoger rendement. Omdat dit haardhout nog droger is dan ‘gewoon’ droog haardhout, heb je daar nog meer profijt van. Voor het milieu en je portemonnee.

Assortiment ovengedroogd haardhout

Al ons haardhout is standaard ovengedroogd. Met ons ruime aanbod hebben we een geschikt product voor iedere stoker. Ben je een grootverbruiker, dan raden we onze hele pallets aan. Stook je niet zo vaak, dan is het driekwart of het halve pallet haardhout een goed alternatief. Elke pallet is leverbaar met essenhout, eikenhout, berkenhout, elzenhout en beukenhout. Niet op zoek naar een specifieke houtsoort? Dan is de big bag ook een goede optie.

Alle pallets haardhout worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland. De levering van big bags is afhankelijk van je postcode. Heb je vragen over onze producten, of over iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.