Let op! Door de actuele weersomstandigheden hebben wij momenteel een levertijd oplopend tot 12 dagen

Ovengedroogd haardhout

Het assortiment van Haardhout.eu bevat uitsluitend ovengedroogd haardhout. Droog haardhout is namelijk direct klaar voor gebruik, wel zo handig! Kom meer te weten over ovengedroogd haardhout en bestel het eenvoudig en snel online!

Wat is ovengedroogd haardhout?

Ovengedroogd haardhout wordt in een goed geïsoleerde oven (doorkamer) met hete lucht gedroogd. Met deze speciale behandeling wordt de temperatuur en luchtstroom gecontroleerd geregeld om het vochtpercentage van het haardhout terug te brengen tot < 20%.

Het is aanbevolen om altijd droog haardhout te stoken. Waarom? Het ontbrandt makkelijker, het brand langer en schoner. Droog haardhout bereikt een hogere temperatuur, dat is dus belangrijk voor het rendement. Daarnaast biedt ovengedroogd haardhout meer bescherming tegen schimmels en ongedierte in de houtopslag.

Ruim aanbod ovengedroogd haardhout

Wie op zoek is naar haardhout kan terecht bij Haardhout.eu. Ons ruime assortiment biedt een geschikt product voor iedere stoker. Ben je een grootverbruiker, dan raden we onze hele pallets aan. Deze bevatten 2 kuub gedroogd hout. Stook je niet zo vaak, dan is het halve pallet met 1 kuub een goed alternatief. Het driekwart pallet is een ideale tussenmaat met 1,5 kuub droog hout, deze past meestal perfect in de schuur. Elke pallet is leverbaar met essenhout, eikenhout en berkenhout. Lees meer over de houtsoorten. Niet op zoek naar gestapeld hout van een bepaalde soort? Kies dan voor onze big bag! De big bag bevat 1 kuub gemixt haardhout.

Online bestellen

In onze webshop kun je haardhout eenvoudig en snel online bestellen. Al het haardhout is ovengedroogd. Na de levering kan het meteen de kachel in! Alle pallets ovengedroogd haardhout worden gratis thuisbezorgd. De levering van big bags is afhankelijk van je postcode. Heb je vragen over onze producten, of over iets anders? Neem dan contact met ons op!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.