Kachelhout kopen

Ben jij op zoek naar kachelhout? Dan ben je bij haardhout.eu aan het juiste adres! In onze webshop vind je voordelig kachelhout dat we gratis bij je bezorgen!

Soorten kachelhout

Met een dichte houtkachel is het niet erg dat het hout zo nu en dan spettert, en daarom is vrijwel elke houtsoort geschikt voor de houtkachel. Haardhout.eu heeft eikenhout, essenhout en berkenhout in het assortiment. Elk soort heeft zijn eigen plus- en minpunten, maar het is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Kachelhout pallets

De doorgewinterde stoker zal al snel een paar kuub kachelhout per jaar verstoken. Stook je veel, dan ben je voordelig uit met een heel pallet haardhout (2 kuub). Gebruik je de kachel niet zo vaak, dan kun je ook voor een driekwart pallet (1,5 kuub) of half pallet (1 kuub) kiezen. Welk pallet je ook kiest, het kachelhout is altijd ovengedroogd en netjes gestapeld.

Online kachelhout bestellen

Bestel je kachelhout online, dan hoef je de deur niet uit! Met onze kleine vrachtwagen bezorgen we het kachelhout bij je thuis af. Heb je vragen over het kachelhout? Neem dan contact met ons op! Bezoek meteen onze webshop!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.