Kachelhout kopen

Ben jij op zoek naar kachelhout dat meteen de kachel in kan? Dan ben je bij haardhout.eu aan het juiste adres! In onze webshop vind je een ruim assortiment voordelig kachelhout. Alle pallets kachelhout worden gratis thuisbezorgd.

Soorten kachelhout

Vrijwel elke houtsoort is geschikt voor gebruik in de houtkachel, als het maar gedroogd hout is. Met een dichte houtkachel is het namelijk niet erg dat het hout zo nu en dan spettert. Bij Haardhout.eu heb je een ruime keuze aan hout voor de houtkachel, wij hebben eikenhout, essenhout en berkenhout in het assortiment.

Elk soort heeft zijn eigen plus- en minpunten. Ben je op zoek naar een hoog rendement, kies van door eikenhout. Wil je het kachelhout gebruiken voor de barbecue of houtoven, dan is essenhout de beste keuze. Berkenhout is een zachte houtsoort die makkelijker ontbrandt, dus perfect voor de vuurkorf of buitenhaard. Lees meer over de verschillende soorten kachelhout. Het is hoe dan ook een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Big bag of pallet kachelhout

De doorgewinterde stoker zal al snel een paar kuub kachelhout per jaar verstoken. Stook je veel, dan ben je het voordeligst uit met een heel pallet haardhout (2 kuub). Gebruik je de kachel niet zo vaak, dan kun je ook voor een driekwart pallet (1,5 kuub) of half pallet (1 kuub) kiezen. Het kachelhout op een pallet is altijd netjes gestapeld. Regionaal leveren wij ook big bags met een kuub gemixt kachelhout. Al ons kachelhout is altijd ovengedroogd en dus klaar voor gebruik.

Kachelhout bestellen?

Bestel je je kachelhout online, dan hoef je de deur niet uit! Met onze kleine vrachtwagen bezorgen we het kachelhout bij je thuis af. Alle pallets worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd. Heb je vragen over het kachelhout? Neem dan contact met ons op! Bezoek meteen onze webshop!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.