(0)

Haardhout voor restaurants

Restauranthouders die een echte houtoven gebruiken om de lekkerste gerechten klaar te maken, verstoken aardig wat haardhout. Wij leveren haardhout aan restaurants met een pizza oven in heel Nederland. Wij leveren haardhout binnen 1 tot 3 dagen. Gratis, en zonder tussenkomst van andere partijen.

Hout voor de pizza oven

Welk hout moet ik gebruiken voor de pizza oven?” is een veelgestelde vraag. Wij raden altijd essenhout aan. Essenhout is neutraal van geur en spat niet. Zo voorkom je asdeeltjes die in de rondte vliegen en een bijsmaak aan je gerechten. Zorg daarnaast altijd voor droog hout. Haardhout dat nog nat is zal niet goed branden, waardoor je houtoven niet de gewenste temperatuur bereikt. Met droog haardhout is het rendement hoger.

Grootverbruik

Voor restaurants met een houtoven geldt vaak dat er aardig wat hout doorheen gaat. Voor de grootverbruiker hebben we hele pallets in ons assortiment. Een heel pallet bevat 2 kuub haardhout. Is 2 kuub iets teveel, dan hebben we ook driekwart pallets met 1,5 kuub en halve pallets met 1 kuub haardhout. Altijd netjes gestapeld en ovengedroogd!

Haardhout voor restaurants bestellen?

Bij Haardhout.eu kun je haardhout gewoon online bestellen. Ook herhaalorders kunnen eenvoudig worden doorgegeven. Dat neemt niet weg dat we altijd persoonlijk te bereiken zijn. Omdat we direct contact belangrijk vinden zullen we ook telefonisch contact met je opnemen. Alle pallets haardhout worden gratis bezorgd in heel Nederland. Wil je haardhout bestellen? Bezoek de webshop!

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of een opmerking over ons assortiment of onze service? We helpen je graag. Laat je telefoonnummer achter of neem direct contact met ons op.