Haardhout bestellen

Wie op zoek is naar haardhout heeft een paar keuzes. Of zelf op pad met een kettingzaag en bijl om bomen te vinden, te hakken en te stapelen, om vervolgens een poos te laten drogen voordat je het kunt gebruiken. Een andere optie is het bestellen van haardhout, gewoon kant-en-klaar! Dan ben je bij haardhout.eu aan het juiste adres.

Voor iedere stoker

Haardhout.eu levert stookklaar haardhout in verschillende verpakkingen: zo is er een geschikte oplossing voor iedere stoker. Ons aanbod bestaat uit een big bag met 1 kuub gemixt haardhout en drie soorten pallets. Een half pallet biedt je 1 kuub gestapeld haardhout en een heel pallet bevat 2 kuub kant-en-klaar brandhout. Wij zijn de enige leverancier van het driekwart pallet: 1,5 kuub haardhout wat perfect in de schuur of garage past!

Voor de pallets heb je de keuze tussen eikenhout, essenhout en berkenhout. Benieuwd welk soort het beste bij jou past? Hier lees je meer!

Haardhout bestellen en thuis laten bezorgen!

In onze webshop is het mogelijk om haardhout direct te bestellen. Ons hout is ovengedroogd en kan dus meteen de kachel in. Bestel je haardhout eenvoudig online, dan zorgen wij voor levering aan huis. Alle pallets worden door heel Nederland gratis thuisbezorgd.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.