Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen. Bigbags en andere houtsoorten op korte termijn weer leverbaar.
(0)

Haardhout bestellen

Wie op zoek is naar haardhout heeft meerdere mogelijkheden. Of zelf op pad met een kettingzaag en bijl om bomen te vinden, te hakken en te stapelen, om vervolgens een poos te laten drogen voordat je het kunt gebruiken. Een andere optie is het haardhout bestellen, gewoon kant-en-klaar! Hiervoor ben je bij haardhout.eu aan het juiste adres.

Voor iedere stoker

Haardhout.eu levert stookklaar haardhout in verschillende verpakkingen: zo is er een geschikt product voor iedere stoker. Ons aanbod bestaat uit een big bag en drie soorten pallets. Een half pallet biedt je 1 kuub gestapeld haardhout en een heel pallet bevat 2 kuub kant-en-klaar brandhout. Wij zijn de enige leverancier van het driekwart pallet: 1,5 kuub haardhout wat perfect in de schuur of garage past! Voor de pallets heb je de keuze tussen eikenhout, essenhout en berkenhout.

Benieuwd welk soort haardhout jij het beste kunt bestellen? Hier lees je meer! Wat je ook kiest, ons hout is ovengedroogd en is klaar voor gebruik. Bestel meteen aanmaakhout erbij, dan kun je direct aan de slag.

Direct haardhout bestellen? Ons assortiment bestaat uit:

Haardhout thuisbezorgd

Alle pallets worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd, dat is haardhout zonder zorgen! Heb je vragen over het (bestellen van) haardhout of de dienstverlening, neem dan contact met ons op. Direct haardhout bestellen? Bezoek dan nu de webshop.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.