(0)

Hout voor je pizza oven

Ben je op zoek naar het beste hout voor je pizza oven? Ga dan voor essenhout! Hier lees je waarom.

Essenhout

Er zijn vele soorten haardhout, essenhout valt in de hardhout categorie. Hardhout is compact hout dat minder snel ontvlamt dan zachthout, maar wel een hoger rendement heeft. Het echte voordeel van essenhout voor de pizza oven is dat het vrijwel geurloos is. Haardhout met een sterke geur kan de smaak van je gerechten benadelen, bij essenhout is dat niet het geval. Het geeft geen smaak af.

Een ander pluspunt van essenhout is dat het weinig spetters veroorzaakt. Natuurlijk spettert elke houtsoort wel wat, maar bij essenhout is dat wel een stuk minder. Je wilt natuurlijk geen vuurspetters en as op je pizza’s, broden en andere houtoven gerechten, daarom essenhout de beste keuze.

Hout voor pizza oven kopen

Ben je op zoek naar het beste hout voor je houtgestookte pizza oven, dan kun je dat eenvoudig en snel in de webshop bestellen. Je hebt de keuze uit hele, driekwart en halve pallets en zelfs dozen haardhout. Zo kies je de hoeveelheid hout die jij nodig hebt!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.