(0)

Droog haardhout

Vers hout is nat, en nat hout brandt slecht. Daarom is het altijd aanbevolen om uitsluitend gedroogd haardhout te stoken. Bekijk ons aanbod droog haardhout!

Waarom droog haardhout?

Nat haardhout smeult en rookt meer dan dat het energie oplevert. Door haardhout te stoken dat niet goed droog is, zal zowel de kachel als de schoorsteen sneller vervuild raken. Wil je zo schoon mogelijk stoken en zoveel mogelijk warmte behalen, gebruik dan droog haardhout. Lees hoe je zeker weet of het haardhout gedroogd is.

Droog haardhout kopen?

Ben je op zoek naar droog haardhout voor de (open)haard, de vuurkorf, pizza houtoven of de barbecue? Bij haardhout.eu bestel je het eenvoudig en snel online! Ons ruime assortiment bestaat uit 3 maten pallets met eikenhout, essenhout of berkenhout. De big bags bevatten gemixt haardhout. Zo is er altijd een geschikt product voor jou, en met het droge haardhout kun je direct aan de slag. Alle pallets worden in heel Nederland binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.