(0)

Haardhout Brabant

Brabantse gezelligheid, daar dragen we draag aan bij! Leg nog even een blokje in de houtkachel, of stook de vuurkorf op voor een knus avondje in de tuin. Voor voordelig haardhout in Brabant ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres.

Soorten haardhout

In onze webshop vind je berkenhout, essenhout en eikenhout. Elk soort heeft unieke eigenschappen. Wil je meer te weten komen over de verschillen? Dat lees je hier. Het haardhout is beschikbaar op pallets en in big bags. De keuze is aan jou! We bieden hele pallets, driekwart pallets en halve pallets haardhout. Het voordeel van een pallet haardhout is dat de blokken netjes gestapeld zijn, en zeker een driekwart pallet past in de garage. Een big bag met een mix van de drie houtsoorten is voordeliger. Wat je voorkeur ook heeft, ons haardhout is altijd ovengedroogd en kan dus meteen de haard in!

Haardhout Brabant

Benieuwd wat haardhout kost? Met een bezoekje aan onze webshop weet je direct de prijzen voor alle producten. Al het haardhout is eenvoudig en snel te bestellen. Wij zorgen voor gratis levering, van Roosendaal tot Eindhoven en alles daaromheen, dat is voordelig haardhout in Brabant! Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bezoek de webshop.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.