Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Goedkoop haardhout

Heb je haardhout nodig, dan wil je natuurlijk niet te duur uit zijn. In onze webshop vind je stook klaar haardhout van hoge kwaliteit, voor een goede prijs.

Voordelig haardhout

Hoe meer haardhout je in één keer koopt, hoe goedkoper je uit bent. We verkopen pallets haardhout in diverse formaten. Een heel pallet bevat 2 kuub haardhout, met een half pallet heb je 1 kuub haardhout. Uniek bij haardhout.eu: een driekwart pallet met 1,5 kuub stookklaar haardhout. Op zoek naar de voordeligste optie? De prijs van een kuub haardhout in een big bag is €112,50.

Soorten haardhout

Haardhout.eu verkoopt ovengedroogd eikenhout, essenhout en berkenhout. Iedere stoker heeft zijn eigen favoriet. Essenhout is vrijwel geurloos is en spettert niet, en is daarom onze favoriet voor het gebruik in de pizza houtoven. Eikenhout heeft een lange brandduur en berkenhout ontvlamt makkelijk. Het berkenhout is het goedkoopste haardhout dat we aanbieden.

Levering aan huis

Ons aanbod bestaat uit haardhout voor iedere stoker. En het mooie is: alle pallets worden door heel Nederland gratis thuisbezorgd! Wil je goedkoop haardhout bestellen? Ga direct naar onze webshop.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.