(0)

Haardhout in Roosendaal

Is het tijd om de houtvoorraad aan te vullen, of haardhout nodig voor een feestje binnenkort? Wie in Roosendaal op zoek is naar haardhout is bij Haardhout.eu aan het juiste adres. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland zijn we vrijwel dagelijks in de buurt van Roosendaal te vinden. Bekijk ons ruime assortiment haardhout en profiteer van de bezorging in Roosendaal.

Ruim assortiment

Met ons ruime assortiment hebben we haardhout voor iedere stoker. In de webshop vind je haardhout op drie verschillende maten pallets. Een pallet bevat gestapeld eikenhout, essenhout, beukenhout, elzenhout of berkenhout. Deze verschillende houtsoorten zijn ook gemixt te bestellen in een big bag. De volgende soorten haardhout kunnen wij in Roosendaal leveren:

Haardhout op een pallet is altijd netjes gestapeld, je hebt er geen omkijken meer naar! Maakt de houtsoort je niet zoveel uit, en hoeft het ook niet gestapeld te zijn, dan kun je ook voor een big bag gemixt hout kiezen. Al het haardhout is ovengedroogd en is meteen klaar voor gebruik. Je kunt er meteen aanmaakhout bij bestellen, zo ben je er helemaal klaar voor.

Haardhout.eu levert drie soorten hout: eikenhout, essenhout en berkenhout. Twee harde houtsoorten en één zachtere houtsoort. Lees hier meer over de verschillen tussen de houtsoorten en welk soort het meest geschikt is voor jouw gebruik.

Eikenhout

Eikenhout is een harde houtsoort dat langzaam en lang brandt. Eikenhout heeft een sterke geur en kan wat spetteren. Het vlammenspel van eikenhout is levendig. Eikenhout is uitermate geschikt voor de rendementsstoker met een gesloten haard.

Essenhout

Essenhout is hardhout dat vrijwel geurloos is en niet spat, daarom raden we essenhout altijd aan voor gebruik in een pizza houtoven. Daarnaast heeft essenhout een mooi vlammenspel en een hoog rendement. Essenhout past het beste bij culinaire toepassingen en is perfect geschikt als openhaardhout.

Beukenhout

Beukenhout is een harde houtsoort, het voordeel hiervan is dat deze houtsoort langer brandt dan zachthout en dit levert je dus een hoger rendement op. Hierdoor is beukenhout uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai. 

Elzenhout

Elzenhout is een zachte houtsoort, maar de meest harde, van de zachte houtsoorten. Zachthout ontbrandt snel en is daardoor zeer gemakkelijk aan te steken, dit levert vervolgens een prachtig vlammenspel op!

Berkenhout

Berkenhout is een zachtere houtsoort dan eiken- en essenhout. Dat betekent dat het sneller en makkelijker ontvlamt en veel warmte in een korte tijd geeft. Berkenhout brandt wel minder lang dan eikenhout en essenhout. Berkenhout is bij uitstek geschikt voor de gelegenheidsstoker of het gebruik in bijvoorbeeld een vuurkorf.

Gratis levering haardhout Roosendaal

Bestel haardhout eenvoudig en snel online! Je hoeft de deur niet meer uit voor levering van haardhout. Omdat we in de regio zitten, wordt het haardhout meestal al binnen een paar dagen gratis bij je thuisbezorgd in Roosendaal. Bezoek meteen de webshop en bestel je haardhout! Heb je vragen over onze producten of de dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.