Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Het beste haardhout

Van alle soorten haardhout, welke is dan de beste? Lees verder voor meer informatie over het beste haardhout voor jouw gebruik!

Droog haardhout

Hoe herken je het beste haardhout? In onze ogen is droog haardhout het beste haardhout. Het voordeel van droog haardhout is dat het gemakkelijk ontvlamt, meer energie afgeeft en beter voor het milieu is dan nat hout. Ga je haardhout kopen, let er dan altijd op dat het (oven)gedroogd is.

Beste haardhout voor jouw gebruik

Het beste haardhout is dus altijd droog hout. Daarnaast is de keuze voor het beste haardhout afhankelijk van jouw gebruikssituatie. Ons aanbod bestaat uit eiken, essen en berken haardhout, en elke houtsoort heeft zijn eigen voordelen.

Eikenhout is hardhout dat traag en lang brandt. He is geschikt voor de grotere kachels (10kWh en meer). Eikenhout is het beste haardhout voor rendementsstokers die hun huis willen verwarmen met de houtkachel.

Essenhout is hardhout met dat een mooi vlammenspel geeft. Essenhout spettert niet en is het beste haardhout voor gebruik in een vuurkorf en pizza houtoven, of in een middelgrote kachel (6-9 kWh).

Berkenhout is zachthout dat makkelijk ontvlamt en sneller op is dan hardhout. Berkenhout is het beste haardhout voor de gelegenheidsstoker, binnen of buiten, met een kleine kachel (tot 5kWh).

Bestel het beste haardhout online!

Haardhout.eu verkoopt het beste haardhout online, altijd ovengedroogd en het kan dus zo de kachel in. Heb je een voorkeur voor één houtsoort, dan kun je het beste een pallet haardhout bestellen. Een big bag of doos geeft je een mix de drie houttoppers! Bekijk meteen ons beste haardhout in de webshop:
– 1 kuub eiken-, essen- of berken haardhout (halve pallet)
– 1,5 kuub eiken-, essen- of berken haardhout (driekwart pallet)
– 2 kuub eiken-, essen- of berken haardhout (heel pallet)
– 1 kuub gemixt eiken-, essen- en berkenhout (big bag)
– 9kg gemixt eiken-, essen- en berkenhout (doos)

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.