Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Openhaardhout

Openhaardhout bestellen? Dat kan bij haardhout.eu. Wij bieden u openhaardhout aan in de vorm van bigbags en pallets. Al ons openhaardhout is ook ovengedroogd. Dit is een groot voordeel waar u van profiteert bij haardhout.eu.

Openhaardhout bestellen

Wanneer u openhaardhout wilt bestellen zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst heeft u de keuze tussen een bigbag en een pallet. Wanneer u kiest voor een bigbag, kiest u voor een mix, bestaande uit eikenhout, essenhout en berkenhout. Bij de keuze voor een pallet openhaardhout heeft u naast de keuze voor eikenhout, essenhout of berkenhout, ook de keuze tussen verschillende groottes van de pallets. Zo kunt u kiezen voor een halve, driekwart of hele pallet openhaardhout.

Openhaardhout extra`s

U vraagt zich misschien af waarom u kunt kiezen voor de verschillende soorten hout. Dit heeft te maken met de manier waarop het hout brand. Eikenhout heeft rustige vlammen en heeft een langzame verbranding. De vlammen die essenhout geeft, zijn wat drukker en het hout heeft ook een langzame verbranding. Berkenhout heeft een korte verbranding. Daarom zorgt deze houtsoort ook voor grote vlammen.

Wilt u weten welke soort openhaardhout het beste bij uw openhaard past? Wij geven u graag advies. Neem contact met ons op.

Direct haardhout bestellen