Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Kachelhout

kachelhoutKachelhout verschilt van haardhout. Zo is al het haardhout wel geschikt voor de kachel, maar zijn niet alle soorten hout geschikt voor de open haard. Het grote verschil is dat haardhout niet mag spatten, bij een houtkachel is dat geen probleem. Een houtkachel is dicht en dus zijn alle soorten hout in principe geschikt als kachelhout.

Kachelhout weer steeds populairder

Ondanks de steeds nieuwere technologieën is de populariteit van kachelhout de laatste jaren steeds meer toegenomen. Stijgende prijzen in gas en olie heeft ervoor gezorgd dat het stoken van het traditionele kachelhout weer helemaal terug is. Steeds meer huishoudens stoken op de houtkachel om zo geld op energiekosten te besparen. Daarnaast geeft kachelhout veel warmte en geeft het een heerlijke sfeer in de huiskamer.

Kachelhout kopen

Alle soorten brandhout zijn in principe geschikt voor de verbranding in een houtkachel. Zo hebben wij essen haardhout, berken haardhout en eiken haardhout in assortiment. Wilt u een mix van deze drie soorten brandhout, dan raden wij een bigbag aan. Al uw kachelhout wordt gratis thuisbezorgd.

Ons complete assortiment kachelhout bestaat uit:


Online kachelhout bestellen

Wilt u online kachelhout bestellen? Dat kan! Bij Haardhout.eu bent u verzekerd vn het goedkoopste en beste kachelhout en wordt altijd gratis bij u thuisbezorgd. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende soorten brandhout of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct haardhout bestellen