Haardhout

Op zoek naar voordelig hardhout van de beste kwaliteit?

Goedkoop openhaardhout kopen? Dat kan eenvoudig en snel bij haardhout.eu. Wij bieden u alleen de beste kwaliteit haardhout. Kies tussen drie verschillende soorten haardhout: eiken hardhout, essen haardhout en berken haardhout. Allemaal verkrijgbaar op een hele, driekwart of halve pallet. Liever een bigbag met haardhout? Bestel dan onze bigbag met een mix van essen-, eiken- en berken haardhout. Al het haardhout is ovengedroogd en stookklaar.

Onze houtsoorten

Ons assortiment bestaat uit eiken-, essen- en berken haardhout. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken. Welke houtsoort het best bij jouw past is afhankelijk van het gebruik. Ben je op zoek naar haardhout voor de openhaard, of juist voor een houtoven of een gesloten haard? Lees meer over de verschillen tussen het haardhout.

Online haardhout bestellen

In het gure najaar naar buiten, op zoek naar hout voor de haard, bepakt en bezakt met kettingzaag, bijl en aanhanger… Om daarna uren zoet te zijn met het zagen, hakken, vervoeren en stapelen van je houtblokken. En dan óók nog eens maanden moeten wachten tot je hout droog genoeg is om in de kachel te doen. Dat is niet langer nodig! In onze webshop kun je voordelig haardhout gewoon online bestellen. Daar hoef je je huis niet voor uit. Ons haardhout is altijd ovengedroogd en kan dus meteen de kachel in! Bestel je gewenste haardhout en wij zorgen ervoor dat het bij je thuisbezorgd wordt.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.