(0)

Haardhout

Op zoek naar voordelig hardhout van de beste kwaliteit?

Goedkoop haardhout kopen? Dat kan eenvoudig en snel bij haardhout.eu. Wij bieden u alleen de beste kwaliteit hout. Kies tussen vijf verschillende soorten haardhout: eikenhout, beukenhout, elzenhout, essenhout en berkenhout. Allemaal verkrijgbaar op een hele, driekwart of halve pallet. Liever een bigbag met hout? Bestel dan onze bigbag met een mix van essen-, eiken- en berkenhout. Al het haardhout is ovengedroogd en stookklaar.

Onze houtsoorten

Ons assortiment bestaat uit elzen-, beuken-, eiken-, essen- en berkenenhout. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken. Welke houtsoort het best bij jouw past is afhankelijk van het gebruik. Ben je op zoek naar hout voor de openhaard, of juist voor een houtoven of een gesloten haard? Lees meer over de verschillen tussen het haardhout.

Online haardhout bestellen

In het gure najaar naar buiten, op zoek naar hout voor de haard, bepakt en bezakt met kettingzaag, bijl en aanhanger… Om daarna uren zoet te zijn met het zagen, hakken, vervoeren en stapelen van je houtblokken. En dan óók nog eens maanden moeten wachten tot je hout droog genoeg is om in de kachel te doen. Dat is niet langer nodig! In onze webshop kun je voordelig haardhout gewoon online bestellen. Daar hoef je je huis niet voor uit. Ons aanbod is altijd ovengedroogd en kan dus meteen de kachel in! Bestel je gewenste houtsoort en wij zorgen ervoor dat het bij je thuisbezorgd wordt.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.