Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Droog haardhout

Haardhout.eu levert ovengedroogd en stookklare haardhoutblokken. Wij bieden u droog haardhout op pallets en in bigbags. De blokken variëren met een lengte van 25 tot 28 cm.

Waarom droog haardhout?

Haardhout dat nog niet droog is zorgt voor veel rook. Door deze rookontwikkeling kan u schoorsteen sneller vervuild raken en moet u uw houtkachel ook vaker schoonmaken. De rook vervuilt namelijk uw kackel. Daarnaast kan vochtig haardhout voor stankoverlast zorgen en is het een ideale plek voor insecten om zich tussen te nestelen. Haardhout koopt u met de intentie om het te branden. Alleen als haardhout niet goed droog is dan verliest het rendement en dat zou zonde zijn. Vochtig haardhout geeft minder felle vlammen en geeft dus ook minder warmte. Het is daarom belangrijk dat uw haardhout droog is. Voor droog haardhout bent u bij ons aan het juiste adres.

Assortiment droog haardhout

Ons complete assortiment droog haardhout bestaat uit:


Contact

Voor meer informatie over ons haardhout kunt u bellen naar 0630209776 of mailen vul ons contactformulier in. Ook voor vragen over bestellingen of over de verschillende soorten haardhout kunt u ons contacteren.

Direct haardhout bestellen