(0)

Brandhout kopen

Brandhout kopen zonder gedoe? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. Bestel ovengedroogd, stookklaar brandhout online en laat het bij je thuis bezorgen.

Ruime keuze in brandhout

In onze webshop vind je vijf houtsoorten. Welk soort het beste is, is afhankelijk van jouw manier van stoken. Lees hier meer over de houtsoorten. Welk soort je ook kiest, ons brandhout is altijd ovengedroogd en dus klaar voor gebruik! Ovengedroogd brandhout is makkelijker aan te maken, het brandt langer en schoner.

Het brandhout is leverbaar in verschillende maten pallets. Wie veel stookt, is voordeliger uit met een heel pallet brandhout. Stook je niet zoveel, dan kun je kiezen voor een driekwart pallet of een halve pallet brandhout. De voordelen van een pallet brandhout: het is netjes gestapeld, je hoeft er niets meer aan te doen. Je kiest natuurlijk ook jouw favoriete houtsoort.

Daarnaast leveren we regionaal ook big bags met gemixt brandhout. Bezoek de webshop om op basis van jouw postcode de mogelijkheden te checken.

Brandhout kopen?

Bestel je brandhout online, dan hoef je de deur niet uit! In onze webshop kun je eenvoudig de brandhout prijzen vergelijken, de beste soort voor jouw gebruik kiezen én meteen online bestellen. Vervolgens leveren wij het binnen een aantal dagen bij je af. Gratis bezorging geldt voor al onze pallets!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.