Brandhout kopen

Iedereen die brandhout wil zonder daarvoor op pad te hoeven, is bij haardhout.eu aan het juiste adres. We verkopen verschillende soorten kant-en-klaar brandhout, wat we gratis bij je afleveren!

Soorten brandhout

In onze webshop vind je eikenhout, essenhout en berkenhout. Welk soort het beste is, is afhankelijk van je haard. Bij een houtkachel is het niet zo erg als het hout spettert, voor een openhaard of vuurkorf heb je dat waarschijnlijk liever niet. Elk soort heeft andere eigenschappen. Berkenhout ontvlamt snel en knispert, eikenhout brandt lang en heeft een sterke geur en essenhout heeft een hoog rendement en mooi vlammenspel. Welk soort je ook kiest, ons brandhout is altijd ovengedroogd en dus klaar voor gebruik!

Brandhout op pallets

Wij zijn er voor de kleine gelegenheidsstoker en de grootverbruiker. Wie veel stookt is voordeliger uit met een heel pallet haardhout (2 kuub) en wie minder stookt kan ook kiezen voor een driekwart pallet (1,5 kuub) of een 1 kuub brandhout op een half pallet. Het brandhout op een pallet is altijd netjes gestapeld, je hoeft er niets meer aan te doen.

Gratis thuisbezorgd

Het voordeel van online brandhout bestellen is dat je de deur niet uit hoeft. In onze webshop kun je eenvoudig de brandhout prijzen vergelijken, de beste soort voor jouw gebruik kiezen én meteen online bestellen. Vervolgens leveren wij het binnen een aantal dagen bij je af. Gratis bezorging geldt voor al onze pallets! Heb je eerst nog vragen? Neem contact met ons op!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.