Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen. Bigbags en andere houtsoorten op korte termijn weer leverbaar.
(0)

Kuub brandhout kopen

Op zoek naar een kuub brandhout? Bestel het in de webshop van haardhout.eu!

Soorten brandhout

Brandhout is er in allerlei soorten en maten. Wij verkopen eikenhout, essenhout en berkenhout. Elke houtsoort heeft unieke eigenschappen. De doorgewinterde stoker heeft vanwege het rendement meestal voorkeur voor eikenhout. De gelegenheidsstoker die ook brandhout in een vuurkorf wil gebruiken kan ook voor berkenhout kiezen. Voor gebruik in een pizza houtoven ben je het beste af met het geur- en spettervrije essenhout. Hier lees je meer over de verschillen.

Kuub brandhout

Ons assortiment bestaat uit drie formaten pallets: hele, driekwart en halve pallets. De halve pallet levert je 1 kuub brandhout. Het brandhout op pallets is gestapeld en ovengedroogd, je kunt het dus meteen gebruiken! Daarnaast heb je de keuze tussen blokken van 25 en 28 cm. Voor wie de houtsoort niet uitmaakt kan ook kiezen voor een big bag met een kuub gemixt brandhout.

Kuub brandhout bestellen

Wie een kuub brandhout wil kopen, is vast benieuwd wat een kuub brandhout kost. De prijs van een kuub brandhout vind je hierboven en in onze webshop. Kies de gewenste houtsoort en selecteer een halve pallet of de big bag (beide 1 kuub). We bezorgen het brandhout binnen een week bij je thuis!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.