Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Houtopslag

Bent u op zoek naar een houten houtopslag? Een houtopslag is essentieel voor het bewaren van hout. Door uw hout op de juiste manier op te slaan voorkomt u dat het hout gaan schimmelen. Een houten houtopslag is niet alleen functioneel, maar staat ook nog eens heel mooi in uw tuin. Bij Haardhout.eu vindt u diverse soorten houtopslag voor uw brandhout.

Bestel direct een houtopslag

Waarom in een houtopslag?

Hout heeft een zogenaamde hydroscopische werking. Dat wil zeggen dat het hout vocht uitwisselt met de omgeving. In droge omstandigheden geeft het hout vocht af en in vochtige omstandigheden neemt het juist vocht op. Dus ook uw zojuist aangeschafte oven gedroogde hout zal na enkele maanden op een vochtige plaats weer vocht bevatten. Sla uw haardhout daarom in een houtopslag op. Stapel de houtblokken goed zodat schimmel geen kans krijgt. Een houtopslag is een ideale plek om uw hout goed op te slaan. 

Sla uw haardhout buiten op

Sla uw haardhout daarom op een goed geventileerde plaats op. Uw hout blijft het best droog in de buitenlucht waar de wind er doorheen kan waaien. Uiteraard wel beschut door een afdak tegen de regen. Zorg dat er ruimte zit tussen het hout en de grond. Dan neemt het geen vocht op. Plaats bijvoorbeeld een aantal plankjes onder het haardhout.

Houtopslag

Diverse soorten houtopslag voor haardhout

Haardhout.eu biedt diverse soorten houtopslag voor uw haardhout aan. De houtopslagen zijn leverbaar met een houten dak of shingle dak en inclusief of exclusief achterwand. Er past precies 1 pallet haardhout in de opslag. Wij hebben houtopslag Douglas (met houten dak of shingle dak) en houtopslag Vurenhout (met houten dak of shingle dak). Alle houten houtopslagen die wij aanbieden zijn geschikt voor het goed opslaan van uw haardhout.

Bekijk hieronder de voorbeelden van de houtopslagen die wij aanbieden.

Meer weten over houten houtopslag?

Wilt u meer weten over een houten houtopslag voor uw brandhout? Bestel dan snel bij Haardhout.eu. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Een warme en fijne avond bij de openhaard begin bij Haardhout.eu. 

Neem contact op 

Houtopslag Douglas
Houtopslag Douglas
met houten dak
€345,00
Bekijk product
Houtopslag Douglas
Houtopslag Douglas
met shingle dak
€395,00
Bekijk product
Houtopslag Vurenhout
Houtopslag Vurenhout
met houten dak
€325,00
Bekijk product
Houtopslag Vurenhout
Houtopslag Vurenhout
met shingle dak
€375,00
Bekijk product