(0)

Haardhout Walcheren

Op zoek naar haardhout op Walcheren? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. Haardhout.eu is gevestigd is dé haardhout leverancier van Zeeland. De bezorging van haardhout is op heel Walcheren gratis, van Vlissingen tot Vrouwenpolder! Bekijk ons ruime aanbod haardhout van topkwaliteit.

Haardhout voor iedere stoker

Haardhout.eu staat voor een ruime keuze van het beste haardhout. We leveren eiken, essen, beuken, elzen en berken haardhout op pallets en gemixt in een big bag. De pallets zijn verkrijgbaar in drie maten: hele, halve en driekwart pallets. Haardhout op een pallet is altijd netjes gestapeld, je hebt er geen omkijken meer naar! Maakt de houtsoort je niet zoveel uit, en hoeft het ook niet gestapeld te zijn, dan kun je ook voor een big bag gemixt hout kiezen. Al het haardhout is ovengedroogd en is meteen klaar voor gebruik. Je kunt er meteen aanmaakhout bij bestellen, zo ben je er helemaal klaar voor.

Bekijk meteen het haardhout dat we leveren:

Soorten haardhout

Lees hieronder meer over de verschillen tussen de houtsoorten en welke soort het meest geschikt is voor jouw gebruik.

Eikenhout

Eikenhout is een harde houtsoort is, het brand daardoor lang en is zeer geschikt voor kachels. Door de hardheid ontvlamt het wat lastiger, maar als het eenmaal brandt levert het vlammenspel een levendig beeld op en geeft het lang en veel warmte. In tegenstelling tot andere houtsoorten is eikenhout minder geschikt voor open haarden en vuurkorven, eikenhout moet zo volledig mogelijk branden en dat lukt alleen als er voldoende vuur en warmte aanwezig is.

Essenhout

Essenhout is hardhout dat neutraal van geur is en niet spat, daarom raden we essenhout altijd aan voor gebruik in een pizza houtoven. Essenhout past het beste bij culinaire toepassingen en is door de mooie rustige vlammen perfect geschikt als openhaardhout. Daarnaast heeft essenhout een hoog rendement en brandt het erg schoon.

Beukenhout

Beukenhout is een harde houtsoort, het voordeel hiervan is dat deze houtsoort langer brandt dan zacht hout en dit levert je dus een hoger rendement op. Het mooie vlammenspel zorgt in combinatie met de aangename geur voor een fijne sfeer in de ruimte.

Beukenhout wordt ook veel gebruikt om op te koken of bakken, doordat het hout gaat verkolen is het gemakkelijker te verdelen en kun je de warmte goed sturen.

Elzenhout

Elzenhout is een zachte houtsoort, maar is wel de meest harde onder de zachte houtsoorten. Zacht hout ontbrandt snel en is daardoor zeer makkelijk aan te steken, dit levert vervolgens een prachtig vlammenspel en een heerlijke geur op!

Berkenhout

Berkenhout is een echt zachte houtsoort, dit betekent dat het hout sneller ontvlamt en veel warmte afgeeft in korte tijd. Door de verbranding van de witte schors ontstaat er een knisperend geluid en een aangename geur. Berkenhout is daarmee uitstekend geschikt voor het gebruik in een vuurkorf, maar brandt minder lang dan eikenhout en essenhout.

Haardhout Walcheren gratis thuisbezorgd

Is het tijd om de houtvoorraad aan te vullen? Voor het bestellen van haardhout ben je bij haardhout.eu aan het juiste adres. Vanuit ons bedrijf in Nieuwerkerk leveren we haardhout in heel Nederland en levering op Walcheren kan meestal al binnen een paar werkdagen! Online bestellen is eenvoudig en snel. Je hoeft de deur niet meer uit, we zorgen voor gratis levering van haardhout op Walcheren. Bekijk al het haardhout in onze webshop.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.