(0)

Haardhout in Drenthe

Wie in Drenthe op zoek is naar haardhout hoeft niet verder te zoeken. Bij Haardhout.eu kun je voordelig haardhout online bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat het haardhout gratis bij jou in Drenthe wordt thuisbezorgd!

Ruim assortiment

De webshop van Haardhout.eu bevat een ruim assortiment haardhout: zo is er een geschikte oplossing voor iedere stoker. Wij bieden pallets haardhout in drie maten aan. Hele, halve en driekwart pallets. Wij zijn vrijwel de enige leverancier van de driekwart pallet: hij past perfect in de schuur. Onze pallets bieden we in drie houtsoorten aan. Wil je meer te weten komen over de verschillen tussen de soorten hout? Lees dan deze pagina. Deze haardhout producten kunnen we in Drenthe leveren:

  • Heel pallet (eiken-, essen- of berkenhout)
  • Half pallet (eiken-, essen- of berkenhout)
  • Driekwart pallet (eiken-, essen- of berkenhout)

Haarhout op een pallet is altijd gestapeld en ovengedroogd. Dat betekent dat je zelf niet meer hoeft te sjouwen en dat het direct klaar is voor gebruik.

Haardhout in Drenthe bestellen

Bestel je haardhout op een pallet, dan wordt die gratis bij jou in Drenthe afgeleverd. De levering gebeurt in eigen beheer, daar komen geen andere partijen bij kijken. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb je vragen over het assortiment of de levering? Neem dan contact met ons op. Bekijk al ons haardhout in de webshop!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.