Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Haardhout Flakkee

Haardhout op Flakkee kopen? In onze webshop bestel je het eenvoudig en snel online. We zorgen voor gratis bezorging van haardhout op heel Flakkee!

Voor iedere stoker

Met ons ruime assortiment hebben we een geschikt product voor iedere stoker. Ben je een echte rendementsstoker, dan ben je het voordeligst uit met 2 kuub haardhout op een pallet. Ligt je verbruik iets lager, dan is 1,5 kuub op een driekwart pallet of 1 kuub haardhout op een half pallet ook een goede optie. Onze pallets zijn leverbaar in drie houtsoorten: eikenhout, essenhout en berkenhout. Elk soort heeft zijn voordelen, zo heeft eikenhout de langste brandduur, ontbrandt berkenhout het gemakkelijkst en is essenhout de beste keuze voor de houtoven of de barbecue. Wil je hier meer over lezen? Bezoek dan deze pagina.

Is een pallet en een specifieke houtsoort geen must? Dan is de big bag met 1 kuub gemixt haardhout een goed alternatief! Wat je ook kiest, al het haardhout is gedroogd en direct klaar voor gebruik.

Haardhout op Flakkee thuisbezorgd

Bestel je haardhout online, dan hoef je zelf de deur niet meer uit. Vanuit onze vestiging in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland) leveren we het haardhout op heel Flakkee gratis af. De levertijd bedraagt meestal enkele werkdagen. Heb je vragen over ons assortiment of de levering? Neem dan contact met ons op.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.