(0)

Haardhout buitenhaard

Heb je haardhout voor je buitenhaard nodig? Gezellig! Voor haardhout om de buitenhaard te stoken ben je hier aan het goede adres. In onze webshop bestel je haardhout eenvoudig online, en wij zorgen ervoor dat het gratis bij jou afgeleverd wordt.

Beste haardhout voor de buitenhaard of vuurkorf

Er zijn veel soorten haardhout. Ons assortiment bestaat uit eiken-, essen- en berken haardhout en elk soort heeft unieke eigenschappen. Welk type het meest geschikt is voor jouw gebruik is afhankelijk van de situatie. Voor het stoken van een buitenhaard wil je vuurspetters zoveel mogelijk voorkomen. Essenhout heeft als voordeel dat het niet zoveel spettert, en is dan ook het beste hout voor de buitenhaard. Berkenhout is wat goedkoper, dit zachthout ontvlamt sneller en levert een mooi, knisperend vuur. Je kunt ook voor eikenhout kiezen, dit brandt langer, maar levert ook meer spetters op.

Grote en kleine verpakkingen

Een buitenhaard stoken doe je waarschijnlijk niet elke dag. Een gelegenheidsstoker heeft minder haardhout nodig dan iemand die zijn woning met de haard verwarmt. Voor beide stokers hebben we goede producten. We bieden hele pallets, driekwart pallets en halve pallets haardhout. Haardhout op pallets is netjes gestapeld. Heb je geen voorkeur voor een specifiek soort haardhout, zoals essenhout, dan is de big bag gemixt haardhout ook een goede optie.

Buitenhaard hout bestellen

Welke houtsoort en welke verpakking je voorkeur ook heeft, er zijn een aantal duidelijke voordelen. Het haardhout is altijd ovengedroogd, wat betekent dat het meteen gebruikt kan worden. Het bestellen is eenvoudig en snel geregeld. Al het haardhout op pallets worden door heel Nederland gratis thuisbezorgd! Bezoek onze webshop.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.