(0)

Haardhout buitenhaard

Ben je van plan om de buitenhaard gezellig aan te steken? Voor haardhout om de buitenhaard te stoken ben je hier aan het goede adres. Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor bezorging bij jou thuis.

Het beste haardhout voor de buitenhaard

Er zijn veel soorten haardhout. Onze pallets zijn leverbaar met vijf verschillende houtsoorten en en elk soort heeft unieke eigenschappen. Welk type het meest geschikt is voor jouw gebruik is afhankelijk van de situatie. Voor het stoken van een buitenhaard wil je vuurspetters zoveel mogelijk voorkomen.

Top keuzes voor de buitenhaard:

  • Essenhout: dit hout spettert niet zoveel en geeft mooie vlammen. Deze soort is dus ideaal voor de buitenkachel of vuurkorf.
  • Berkenhout: een iets voordeliger alternatief. Dit zachthout ontvlamt sneller en levert een mooi, knisperend vuur.

Je kunt ook voor eikenhout kiezen, dit brandt langer, maar levert ook meer spetters op.

Grote en kleine verpakkingen

Een buitenhaard stoken doe je waarschijnlijk niet elke dag. Een gelegenheidsstoker heeft minder haardhout nodig dan iemand die zijn woning met de haard verwarmt. Voor beide stokers hebben we goede producten. We bieden hele pallets, driekwart pallets en halve pallets haardhout. Haardhout op pallets is netjes gestapeld en bevat slechts één houtsoort. Geen voorkeur voor een houtsoort? Ga dan voor een big bag gemixt haardhout.

Haardhout voor de buitenhaard bestellen

Het haardhout dat we leveren is altijd ovengedroogd en dus direct stookklaar. Het bestellen is eenvoudig en snel geregeld. Al het haardhout op pallets worden door heel Nederland gratis thuisbezorgd! Bestel je product direct in onze webshop.

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of een opmerking over ons assortiment of onze service? We helpen je graag. Laat je telefoonnummer achter of neem direct contact met ons op.