Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Het beste haardhout voor je buitenhaard

De zomer komt eraan! En dat betekent lange zomeravonden. Heb je een buitenhaard of een pizzaoven? Geniet van de gezellige, warme sfeer! Maar denkt u ook aan het beste haardhout?

Direct haardhout bestellen

Een buitenhaard zorgt voor sfeer

Je ziet het vast al helemaal voor je. Gezellig met familie of vrienden buiten op het terras, een hapje en drankje erbij, praten en lachen, kortom een heerlijke zomeravond. Wellicht staat de bbq aan en geniet je van heerlijk eten. Toch kan het op zomeravonden ook wat afkoelen. Je kunt dan naar binnen gaan of warmere kleding aantrekken, maar wat is er sfeervoller dan de buitenhaard of tuinhaard aan te steken? Geniet met elkaar tot laat in de avond bij de behaaglijke warmte van de buitenhaard.

Het beste haardhout voor je buitenhaard

Als je lekker buiten zit rond de haard wil je je natuurlijk niet druk maken om het haardhout. Dat moet gewoon het beste haardhout zijn. Maar wat is het beste haardhout? Lees hier meer over welk haardhout het beste is. Bij Haardhout.eu hebben we diverse soorten haardhout:

  • Berkenhout: dit is een zachte houtsoort die gemakkelijk en snel brandt met een mooie vlam.

  • Eikenhout: deze harde houtsoort brandt traag met een warme vlam en geeft weinig rook.

  • Essenhout: deze harde houtsoort brandt traag met een warme, mooie vlam.

Het beste haardhout voor je pizzaoven

Een buitenhaard staat garant voor urenlang genieten tijdens lange zomeravonden. Maar heeft u ook wel eens aan een pizzaoven gedacht? De pizzaoven is een echte sfeermaker. Je bent in je eigen pizzaoven buiten heerlijke pizza’s aan het bakken, maar ook andere gerechten.

Pizzaoven

 

Pizza

Haardhout.eu heeft diverse soorten pizzaovens voor buiten:

Ook voor je pizzaoven wil je natuurlijk het beste haardhout. Bekijk hier de keuzehulp: welk haardhout brandt het beste?

Wil je meer weten over pizzaovens bij Haardhout? Lees dan hier verder.

Goedkoop haardhout

Je wilt natuurlijk het beste haardhout voor je buitenhaard of pizzaoven, maar je wilt ook dat het goedkoop is. Bij Haardhout.eu vind je diverse soorten haardhout voor een mooie prijs. Zo kan je vaak en lang genieten van de buitenhaard, tuinhaard of pizzaoven. Wil je weten wat het goedkoopste haardhout is? Lees hier meer over het goedkoopste haardhout.

Houtopslag

Bigbag haardhout

Haardhout.eu levert je haardhout op de manier hoe jij wilt. Dat kan onder andere met de big bag. Deze big bag met haardhout bevat een mix van berken, essen en eiken haardhout. De big bag is gevuld met één kuub haardhout en het hout is stookklaar. Meer weten over de bigbag?

Bigbag haardhout

Ga de komende tijd heerlijk genieten van je buitenhaard met het beste en goedkoopste haardhout van Haardhout.eu. Bestel direct of neem contact op. Ook adviseren we u graag over welk haardhout voor u het beste is.

Bestel direct

 

Direct haardhout bestellen