Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Professionele pizzaovens

De perfecte pizza heeft een dunne knapperige bodem, is rijkelijk belegd en vol van smaak. Maar hoe wordt de perfecte pizza eigenlijk gemaakt? Er zijn verschillende soorten pizzaovens, zoals

  • gasgestookte steenovens
  • elektrische steenovens
  • houtgestookte steenovens


Voor de ideale pizza raden wij van Haardhout.eu altijd aan om te kiezen voor houtgestookte pizzaovens. Deze professionele pizzaovens zijn qua temperatuur aanzienlijk hoger op te stoken dan bijvoorbeeld een gasgestookte oven. Dit resulteert in een pizza met een krokante korst en een knapperige bodem. Maak in uw horecagelegenheid ook gebruik van één van onze professionele pizzaovens voor het meest smakelijke resultaat.

Kies voor een professionele pizzaoven

Haardhout.eu heeft diverse pizzaovens te koop, waaronder een professionele pizzaoven. Deze oven, de Forno de Luxe, is het paradijs onder de pizzaovens. In restaurants wordt deze professionele pizzaoven gebruikt. De Forno de Luxe is verkrijgbaar in diverse afmetingen:

  • 100 x 100 centimeter
  • 110 x 110 centimeter
  • 120 x 120 centimeter


De breedte van de deuropening is 40 centimeter. Naast deze professionele pizzaoven leveren wij ook graag uw steenoven set van hout/messing of roestvaststaal en een stalen spit. Naast pizza's kunnen ook ovenschotels, broden et cetera bereid worden in onze professionele pizzaovens.

Wilt u een professionele pizzaoven bestellen?

Uiteraard wilt ook u een professionele pizzaoven van Haardhout.eu. In de afgelopen twee maanden leverden wij bij tientallen particulieren én zakelijke gebruikers een Forno de Luxe. Bent u de volgende die binnenkort de lekkerste pizza's maakt in deze professionele pizzaoven?

Bestel de Forno de Luxe pizzaoven >

Bekijk ons assortiment pizza ovens