Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Prijzen brandhout

Bij Haardhout.eu kunt eenvoudig de prijzen vergelijken van verschillende soorten brandhout. De prijzen van brandhout variëren per soort brandhout, zo is er verschil in berken-, eiken-, en essen brandhout. Daarnaast is het mogelijk om brandhout los gestort in een big bag te kopen of gestapeld op een pallet. Haardhout.eu heeft het goedkoopste brandhout en bovendien gratis thuisbezorgd door heel Nederland.

Prijzen brandhout vergelijken

Bij het vergelijken van de brandhout prijzen kunt u rekening houden met het volgende:

  1. Is het los gestort in een big bag of gestapeld op een pallet. Bij Haardhout.eu heeft u de keuze uit beide opties.
  2. Is het vers, natuurlijk gedroogd of ovengedroogd? Het brandhout van Haardhout.eu is ovengedroogd en stookklaar. Vers of natuurlijk gedroogd brandhout kan een hogere vochtpercentage hebben en is niet altijd stookklaar.
  3. Welke soort brandhout wordt er aangeboden? Bij Haardhout.eu heeft u de keuze uit drie verschillende soorten brandhout. Iedere type brandhout heeft zijn eigen voordelen en er is een verschil in de prijzen. Bekijk de voordelen.
  4. Wat is de inhoud van de pallet of big bag? Prijzen verschillen per kuub. Bij Haardhout.eu bieden wij u haardhout per ¾, halve of hele pallets óf los gestort in een bug bag.
  5. Wat zijn de bezorgkosten? Haardhout.eu levert uw brandhout GRATIS door heel Nederland.

Bekijk ons haardhout en vergelijk zelf de prijzen.

Brandhout bestellen

U weet nu waar u op moet letten bij het vergelijken van de prijzen voor brandhout. Bij Haardhout.eu kunt u eenvoudig online uw brandhout kopen. Achteraf betalen is mogelijk. Bezorging door heel Nederland is gratis.

Direct haardhout bestellen