(0)

Ovengedroogd eikenhout

Eikenhout is één van de bekendste houtsoorten. Het is stevig, makkelijk te bewerken en de kans op splinters is klein. Met ovengedroogd eikenhout haal je het beste van het beste in huis: droog hout van topkwaliteit, wat ook nog eens lang brandt. Ben jij op zoek naar ovengedroogd eikenhout? Lees meer over ons aanbod en bestel het eenvoudig en snel in de webshop. Gratis thuisbezorgd bij jou in de tuin of op de oprit.

Ruim aanbod

Elke soort haardhout heeft unieke eigenschappen en eikenhout is de favoriet van menig stoker. Dat komt omdat deze harde houtsoort een hoog rendement en mooi vlammenspel oplevert. Eikenhout is geschikt voor iedere manier van stoken, van vuurkorf tot houtkachel. Maar dan moet het wel goed droog zijn. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit ovengedroogd haardhout. Dit heeft het juiste vochtpercentage voor een goede ontbranding, en kan dus meteen de haard in! Hardhout bevat relatief weinig hars. En weinig hars betekent weinig vuurspetters! Dat maakt eiken haardhout heel geschikt voor zowel de open als de gesloten haard.

Wij bieden diverse pallets met ovengedroogd eikenhout aan. Het voordeel van deze pallets is dat het hout al gestapeld is. Daarnaast kies je tussen blokken van 25 en 28 cm.

Ovengedroogd eikenhout gratis thuisbezorgd

Bij Haardhout.eu bestel je ovengedroogd eikenhout eenvoudig en snel online. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het haardhout wordt thuisbezorgd, zonder extra bezorgkosten! Dat noemen we haardhout zonder zorgen. Ga direct naar de webshop of neem contact op voor meer informatie.

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of een opmerking over ons assortiment of onze service? We helpen je graag. Laat je telefoonnummer achter of neem direct contact met ons op.