Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Rotterdam

Wie in Rotterdam woont, kan zichzelf altijd vermaken. Even de stad in, een rondje wandelen door het Kralingse bos of genieten van de mooie uitzichten over het water. Maar uiteindelijk is niets zo fijn als lekker thuis zijn. Zeker wanneer het hard regent en waait, is het heerlijk om lekker droog binnen te zitten. Dat geldt helemaal voor de mensen die een houtkachel of openhaard hebben. Zo blijf je lekker warm tijdens de koude wintermaanden, maar kun je het ook knus maken op een frisse zomeravond. Ons haardhout dat wij in Rotterdam leveren komt dan goed van pas.

Diverse soorten haardhout

Haardhout.eu levert drie soorten hout voor in de openhaard, houtkachel of vuurkorf. Zo kunt u bij ons kiezen voor berkenhout, eikenhout en essenhout. Dit wordt netjes gestapeld geleverd op pallets van 2 kuub, 1,5 kuub of 1 kuub. Een andere optie die wij bieden is een bigbag met 1 kuub losgestort hout. Dit is dan een mix van alle drie de houtsoorten die wij aanbieden. Elke houtsoort heeft zo zijn eigen kenmerken en voordelen, waarover we u met plezier meer vertellen.

Haardhout in Rotterdam geleverd

Wij leveren ons haardhout door heel Nederland. Dus ook wanneer u in Rotterdam woont en haardhout wilt bestellen, kunt u bij ons terecht. Een kleine tip van onze kant is om direct genoeg pallets haardhout te bestellen voor de komende periode. U krijgt namelijk €10,- korting op elk extra pallet dat we tegelijkertijd mogen leveren. Op deze manier kan uw korting hoog oplopen en stookt u de komende maanden extra voordelig. Ga direct naar onze webshop om haardhout te bestellen of neem contact met ons op als er nog vragen zijn.

Direct haardhout bestellen