Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Lelystad

Bent u het zat om hout te hakken? Of rent u elke keer maar weer naar de bouwmarkt voor een nieuwe zak haardhout. Stop daarmee, want Haardhout.eu kan u voorzien in grotere voorraden haardhout voor een goedkope prijs. Zo krijg u met uw kachel, open haard of vuurkorf in no-time de comfortabele warmte die u wenst. 

Kenmerken van ons haardhout

Ons haardhout is in drie verschillende types verkrijgbaar, namelijk; essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout. Het haardhout is ovengedroogd en kant-en-klaar voor gebruik. U kunt er dus direct mee gaan stoken! 

Hoog rendement uit een grote voorraad haardhout

Dankzij de kwaliteit van ons hout zijn er niet veel houtblokken nodig om een vuur gaande te houden. Het rendement van ons haardhout is dan ook hoog en uw voorraad zal niet vlug opraken. Bovendien heeft u gelijk een jaarvoorraad aan hout binnen als u gebruik maakt van onze deal. Bij deze deal krijgt u op elk pallet dat u extra aanschaft een korting van € 10,-! 

Qua formaten en verpakkingen leveren we hele pallets met 2 kuub hout, driekwart pallets met 1,5 kuub hout en halve pallets van 1 kuub hout. Ook zijn bigbags en dozen haardhout bij ons mogelijk. 

De grote voorraad hout die u aanlegt voor het verwarmen van uw woning in Lelystad kan beschermd worden door een goede houtopslag te nemen. Weersinvloeden hebben dan geen impact op het hout en dit hout blijft goed droog. Dit bespoedigt een goede verbranding. 

Gratis bezorging in Lelystad

Onze bezorgservice rijdt gratis voor u naar Lelystad. Dit bespaart u een hoop tijd en een hoop transportkosten. We komen u bestelling na uw aanvraag zo spoedig mogelijk bij u afleveren. 

Nog meer voordelen van Haardhout.eu voor u

Naast de grootverpakkingen en de gratis bezorging kunt u bij ons profiteren van nog veel meer voordelen. Dit zijn onder meer de volgende voordelen: 

  • Op elke tweede pallet haardhout extra in dezelfde bestelling ontvangt u € 10,- korting!
  • U kunt bij ons ook een 3/4 pallet kopen. Dat is uniek!
  • We bezorgen precies. U hoeft de pallet of bigbag dus niet te verplaatsen na aflevering, want we gaan ervanuit dat u geen heftruck of andere middelen bezit om de zware pallet of bigbag te kunnen verplaatsen.

 

Haardhout Lelystad

Contact

Mocht u nog met vragen over ons haardhout zijn blijven zitten, neemt u dan gerust contact met ons op. We helpen u heel graag verder! 

Direct haardhout bestellen