Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Leeuwarden

Wilt u uw woning in Leeuwarden winterklaar maken? Sla dan alvast wat haardhout in om er dadelijk warmpjes bij te kunnen zitten. Haardhout.eu is hierin uw betrouwbare leverancier. We leveren gratis door heel Nederland en komen op de momenten dat het u het best uitkomt bij u langs. We leveren onze producten altijd bij u voor de deur af en zetten deze precies neer waar u wilt. In principe hoeft u deze na aflevering dus niet meer te verplaatsen (dit is enorm handig, want de pallets en big bags zijn zwaar en kunnen soms niet eens handmatig verplaatst worden). 

Brrr.... in Leeuwarden is het kouder dan in de rest van Nederland

In Friesland en in uw woonplaats Leeuwarden is het doorgaans kouder dan in de rest van Nederland. Gezien de ligging van Leeuwarden woont u namelijk in de meest noordelijke provincie van Nederland. U zult hierdoor 's winters veel moeten stoken. Ons haardhout is goed gedroogd en heeft een trage verbranding, waardoor uw woning voor een lange periode weer lekker warm aanvoelt.

We bieden u een assortiment aan van deze drie verschillende soorten brandhout:

Haardhout Leeuwarden

Welke pallets en bigbags haardhout zijn er bij ons verkrijgbaar?

Alle soorten brandhout kunnen we op een paar manieren bij u in Leeuwarden bezorgen. U heeft de keuze uit een heel pallet met 2 kuub hout, een driekwart pallet met 1,5 kuub hout en een half pallet met 1 kuub gestapeld hout. Tevens kunt u kiezen voor bigbags

Korting krijgen bij extra pallets of een mix van houtsoorten bestellen

Per extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt, ontvangt u namelijk €10,- korting. Wilt u een mix van de drie houtsoorten ontvangen, dan kunt u drie pallets bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een mix bigbag. 

Waar kunt u terecht als u vragen heeft?

Bij ons natuurlijk! We beantwoorden graag al uw vragen of staan u te woord door middel van advies over haardhout te geven. Hiervoor hoeft u enkel en alleen even contact met ons op te nemen. 

Direct haardhout bestellen