Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Haardhout Flevoland

Bestel haardhout in Flevoland eenvoudig en snel bij Haardhout.eu. Met ons ruime assortiment is er altijd een geschikt product voor jouw gebruik. We zorgen ervoor dat het pallet haardhout gratis bij jou in Flevoland wordt bezorgd.

Ons assortiment

De webshop bevat een ruim assortiment haardhout. In Flevoland kunnen we diverse pallets haardhout leveren: hele, halve en driekwart pallets met respectievelijk 2, 1 en 1,5 kuub ovengedroogd haardhout. Omdat het stookhout al gedroogd is kan het direct de haard, houtoven of vuurkorf in!

Naast de verschillende maten pallets bieden we ook de keuze tussen drie soorten haardhout: eikenhout, essenhout en berkenhout. Elke houtsoort heeft unieke eigenschappen. Zo is eikenhout een echte rendementstopper, is essenhout ons advies voor gebruik in een houtoven of barbecue en is berkenhout heel geschikt voor de vuurkorf omdat het sneller ontvlamt. Lees meer over de verschillen op deze pagina.

Levering haardhout Flevoland

Ben je benieuwd naar de kosten van het haardhout? Deze zie je direct in de webshop. En het goede nieuws is dat er niets meer bijkomt: de levering van pallets haardhout in Flevoland is gratis! De levering gebeurt in eigen beheer, zodat we altijd grip hebben op de kwaliteit en service. Heb je vragen over het haardhout of de bezorging ervan? Neem even contact met ons op!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.