Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Burgh-Haamstede

Woont u aan de kop van Schouwen-Duiveland in het fraaie Burgh-Haamstede en heeft u haardhout nodig? Dan treft u het, want op hetzelfde eiland zit Haardhout.eu en wij kunnen u vanuit Nieuwerkerk razendsnel voorzien van een nieuwe voorraad haardhout. Dit haardhout is ovengedroogd en direct te gebruiken.

Kant-en-klaar haardhout

Haardhout Burgh-HaamstedeHoewel er rondom Burgh-Haamstede bossen genoeg liggen, is het veel makkelijker als u kant-en-klare houtblokken aangeleverd krijgt. Ons haarhout is al gesorteerd en voor u in blokken gehakt. We kunnen dit hout bij u in hele pallets
(2 kuub hout), driekwart pallets (1,5 kuub hout) en een halve pallet (1 kuub hout) leveren. Tevens leveren losgestort hout in bigbags en bij een mindere afname kunt u ook kiezen voor dozen haardhout

Alle voordelen van ons haardhout voor u op een rijtje

Qua soorten haardhout leveren we essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout. Voor deze houtsoorten hebben we gekozen, omdat deze kwalitatief vele voordelen bieden. We zetten deze hieronder voor u op een rij: 

  • Ons haardhout heeft een langzame verbranding. Hierdoor geniet u lang van de warmte van het vuur dat de houtblokken maken. 
  • Ons haardhout leveren we ovengedroogd bij u aan. Het is direct stookklaar en mits dit haarhout ook droog bewaard wordt is het dus altijd kant-en-klaar voor uw gebruik. 
  • Ons haardhout leveren we in houtblokken aan, waarvan er per keer slechts enkele houtblokken nodig zijn. Met uw voorraad haardhout kunt u dus heel lang doen.

Uw hout droog opslaan in Burgh-Haamstede

Naast leverancier van haardhout fabriceren we ook de voorziening voor houtopslag. Droog hout is voor een optimale verbranding cruciaal en om weersinvloeden geen rol te laten spelen op uw voorraad haardhout biedt een houtopslag naast uw woning in Burgh-Haamstede de ideale oplossing. 

Gratis levering

Vanwege de korte afstand is de levering en het transport naar Burgh-Haamstede van uw bestelling haardhout gratis. Twijfel dus niet langer en bestel snel uw nieuwe voorraad haardhout door hieronder op de oranje button te klikken. Voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht, neem in dat geval direct contact met ons op. 

 

Direct haardhout bestellen