Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Breda

haardhout bredaBent u op zoek naar een goedkope leverancier van haardhout in Breda? Dan bent u bij Haardhout.eu aan het juiste adres. Wij leveren het beste haardhout van Brabant en gratis bij u thuisbezorgd in Breda. Al ons haardhout is stookklaar en ovengedroogd. Bij Haardhout.eu kunt u het hele jaar door bestellen. Brabantse nachten zijn lang, dus voorkom dat u in de winter in de kou komt te zitten. Ook voor steenovens en pizzaovens is ons haardhout prima te gebruiken. Tevens krijgt u altijd €10,- korting op iedere volgende pallet tegelijk besteld. Extra veel voordeel. Zó goedkoop, u snapt er geen hout van!

Soorten haardhout

Bij Haardhout.eu heeft u een ruime keuze haardhout. U kunt kiezen uit drie soorten haardhout, namelijk berkenhout, essenhout en eikenhout. Berkenhout geeft het meeste licht en heeft een felle vlam. Eikenhout heeft een rustige vlam en heeft ook de meeste branduren. Tot slot geeft essenhout een mooi vlammenspel en erg veel wartme. De verschillende zijn klein, maar wellicht heeft u toch een voorkeur.

Haardhout kopen in Breda?

Wilt u haardhout bestellen in Breda? Haardhout.eu levert al u haardhout netjes bij u op de stoep of in de tuin. U kunt kiezen uit haardhout gestapeld op pallets of een mix van drie soorten haardhout losgestort in een bigbag. Pallets zijn te verkijgen in een halve (1 kuub), driekwart (1,5 kuub) of hele (2 kuub) pallet. Haardhout.eu is de enige leverancier met driekwart pallets, handig voor als u voorraad bijna op is, maar nog geen plaats heeft voor een hele pallet. De lengte van de blokken varieert tussen de 25 en 28 cm. 

Direct haardhout bestellen