Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Amsterdam

haardhout AmsterdamOp zoek naar het beste haardhout van Amsterdam? Zoek dan niet verder! Haardhout.eu heeft het beste en goedkoopste haardhout. Zó goedkoop, u snapt er geen hout van! Bovendien wordt al het haardhout ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd! Het weer is in Nederland erg wisselvallig, dus zorg altijd voor voldoende voorraad. Haarhout.eu levert het hele jaar door haardhout. In de winter heeft u genoeg voor uw houtkachel en in de zomer genoeg voor uw vuurkorf of houtgestookte steenoven.

Soorten haardhout

Bij Haardhout.eu heeft u de keuze uit drie verschillende soorten brandhout. Iedere houtsoort heeft zijn eigen voordelen. Hieronder drie soorten haardhout voor u opgesomd:

  • Berken haardhout heeft een felle vlam en geeft veel licht. Perfect voor mensen die houden van échte vlammen!
  • Eiken haardhout heeft een rustgevende vlam heeft gemiddeld de langste branduren. Heerlijk voor een avondje met een boek en een glas wijn.
  • Essen haardhout geeft veel warmte en is levendig. Het mooie vlammenspel is ideaal voor een gezellige avond met het gezin.

 

Haardhout kopen in Amsterdam?

Wilt u haardhout bestellen in Amsterdam? Dat kan! Bij Haardhout.eu kunt u haardhout bestellen gestapeld op pallets of losgestort in een bigbag. Pallets zijn verkrijgbaar in halve, driekwart of hele pallets. Haardhout.eu is de enige leverancier in Nederland met driekwart pallets. Een halve pallet staat gelijk aan 1 kuub, een driekwart pallet aan 1,5 kuub en een hele pallet 2 kuub. Een bigbag bestaat uit 1 kuub haardhout met een mix van berkenhout, eikenhout en essenhout. Profiteer direct van onze scherpe prijzen.

Direct haardhout bestellen