Essen haardhout

Essen haardhout is onze persoonlijke favoriet, het is namelijk ideaal voor gebruik in onze pizza houtoven en in de vuurkorf. Op en top genieten! Ben je op zoek naar essen haardhout van topkwaliteit? Bestel het eenvoudig en snel via haardhout.eu. Thuisbezorgd in heel Nederland!

Essenhout stoken: alleen maar voordelen

In Nederland is essenhout een ontzettend populaire houtsoort voor in de haard, en dat is niet voor niets! Essenhout is hardhout met een aantal fijne eigenschappen.

De grootste pluspunten van essen haardhout:

  • Essen haardhout veroorzaakt geen spetters;
  • Heeft een neutrale geur;
  • Zal geen smaak afgeven aan houtoven gerechten;
  • Heeft een schone verbranding;
  • Biedt een mooi vlammenspel én een hoog rendement.

Dat zijn nogal wat voordelen. Essen haarhout kan worden gebruikt in alle soorten kachels en haarden, en is bij uitstek geschikt voor gebruik in een buitenhaard, vuurkorf of houtoven.

Ovengedroogd essen haardhout

Ben je op zoek naar essen haardhout van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. In onze webshop vind je uitsluitend ovengedroogd essen haardhout. Direct klaar voor gebruik! Ons essenhout is beschikbaar op drie soorten pallets. De pallets bieden 1, 1,5 of 2 kuub essen haardhout, de blokken zijn netjes gestapeld. Daarnaast is het ook mogelijk om een big bag te bestellen waarin essenhout gemixt is met eikenhout en berkenhout. En wist je dat al het haardhout in onze shop het PEFC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer heeft?

Essen haardhout bestellen?

Het bestellen van essen haardhout is heel eenvoudig. In onze webshop vind je direct de prijs van het essen haardhout, op een pallet of gemixt met ander hout in een big bag. De levering is gratis! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.