Essen haardhout

Essen haardhout is onze persoonlijke favoriet, het is namelijk ideaal voor gebruik in onze pizza houtoven en in de vuurkorf. Op en top genieten! Ben je op zoek naar essen haardhout? Bestel het eenvoudig en snel via haardhout.eu.

Voordelen essen haardhout

Essenhout wordt in Nederland veel gebruikt als haardhout, dat begrijpen we wel! Essenhout is hardhout met een aantal fijne eigenschappen. De grootste pluspunten van essen haardhout zijn dat het geen spetters veroorzaakt en een neutrale geur heeft. Essen haardhout zal geen smaak afgeven aan houtoven gerechten, en door de schone verbranding zullen er zullen ook geen houtdeeltjes rondvliegen. Essen haardhout heeft een mooi vlammenspel en een hoog rendement. Essen haardhout is dus geschikt voor alle soorten haarden en kachels, en is bij uitstek geschikt voor gebruik in een buitenhaard, vuurkorf of houtoven.

Aanbod essen haardhout

Ons essen haardhout is beschikbaar op drie soorten pallets. De pallets bieden we 1, 1,5 of 2 kuub ovengedroogd essen haardhout, de blokken zijn netjes gestapeld. Daarnaast is het ook mogelijk om een big bag of doos met een mix van essen-, eiken- en berkenhout te bestellen.

Bekijk ons aanbod:
– 1 kuub essen haardhout (halve pallet)
– 1,5 kuub essen haardhout (driekwart pallet)
– 2 kuub essen haardhout (heel pallet)
– 1 kuub gemixt essen-, eiken- en berkenhout (big bag)
– 9kg gemixt essen-, eiken- en berkenhout (doos)

Essen haardhout bestellen

Het bestellen van essen haardhout is heel eenvoudig. In onze webshop vind je direct de prijs van het essen haardhout, op een pallet of gemixt met ander hout in een doos of big bag. De levering is gratis! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!