(0)

Haardhout voor de terraskachel

Wat is er nu fijner dan lange avonden in eigen tuin, gezellig met het gezin of vrienden, met de terraskachel aan… Terraskachel hout is op en top genieten. Bestel het hout voor je terraskachel online bij Haardhout.eu! Eenvoudig besteld, snel in huis.

Ruim assortiment

Het assortiment van Haardhout.eu bestaat uit verschillende soorten haardhout en verschillende maten pallets. Ben je op zoek naar gestapeld haardhout op een pallet, dat kies je voor eikenhout, essenhout of berkenhout op een hele, halve of driekwart pallet. Wij zijn de unieke leverancier van het driekwart pallet: deze middelmaat past mooi in de schuur. Bovendien leveren we regionaal ook big bags met gemixt haardhout. Hoe dan ook, het haardhout is altijd ovengedroogd en kan meteen de terraskachel in!

Het beste hout voor de terraskachel

Elke houtsoort heeft unieke eigenschappen. Ga je een terraskachel stoken die open is, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk gespetter. Essenhout spat vrijwel niet en heeft ook nog eens een rendement. Eikenhout heeft ook een hoog rendement, maar kan wel wat spetteren. Berkenhout is een zachte houtsoort, wat het voordeel heeft dat het makkelijker ontvlamt. Je kunt natuurlijk ook aanmaakhoutjes gebruiken om het vuur snel aan te krijgen. Voor het stoken in een open terraskachel, vuurschaal, barbecue of pizza oven raden we altijd essenhout aan. Heb je liever een mix, dan is een big bag een goede optie.

Gratis bezorging

Hout zagen, hakken en sjouwen is verleden tijd. Het aanbod van Haardhout.eu biedt een geschikte oplossing voor iedere stoker. Bestel je een pallet hout voor je terraskachel, dan bezorgen we dat gratis bij je thuis. Wil je goedkoop haardhout bestellen? Ga direct naar onze webshop. Veel plezier met het stoken van de terraskachel!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.