(0)

Pizza oven huren

Lijkt het je leuk om een pizza oven te huren? Doen, het is een echte aanrader! Een pizza oven huren is leuk voor jong en oud. Bij Pizzahoutoven.eu huur je een pizza oven voor slechts €79 per dag!

Houtoven plezier

Bij het huren van een pizza oven denk je misschien eerder aan een warme zomerdag of zwoele avond, maar het huren van een houtoven is altijd leuk. Organiseer je een Italiaans feestje, een kinderfeestje of bedrijfsuitje, een pizza oven maakt het tot een unieke ervaring. Denk aan het klaarmaken van het deeg, het opstoken van de oven, het beleggen van de pizza’s en natuurlijk het afbakken en opeten.

Pizza oven huren

Pizzahoutoven.eu verhuurt pizza ovens in de regio Zeeland. Op de website zie je meteen in welke regio je de pizza oven kunt huren. Je huurt de pizza oven voor slechts €79 per dag. De mobiele pizza oven staat op een karretje met een gewicht onder de 750 kg, dus een aanhangerrijbewijs is niet nodig! Een trekhaak natuurlijk wel. Wij adviseren altijd om de houtoven te stoken met essenhout. Het is mogelijk om het benodigde haardhout meteen mee te nemen.

Reserveer je oven!

De vraag naar de huurovens is groot, zeker in de zomer, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Je kunt de huuroven online reserveren op Pizzahoutoven.eu.