Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Kuub haardhout kopen

Op zoek naar een kuub haardhout? Bij haardhout.eu bestel je een kuub haardhout eenvoudig online. Bestel pallet of big bag met een kuub haardhout eenvoudig online en profiteer van bezorging aan huis!

Eén kuub haardhout

Eerst is het belangrijk om de houtsoort te kiezen. In onze webshop vind je eikenhout, essenhout en berkenhout. Welk soort voor jou het meest geschikt is, verschilt per situatie. Gebruik je het hout voor een houtoven, kies dan essenhout. Ben je een echte rendementsstoker, ga dan voor eikenhout. Wil je een snelle ontvlamming, dan is berkenhout de beste keuze. Hier lees je meer over de verschillen.

Nadat je houtkeuze is gemaakt, kun je de inhoud kiezen. Wij bieden pallets haardhout in verschillende formaten aan: een heel, driekwart en half pallet. Ben je specifiek op zoek naar 1 kuub haardhout, dan is een half pallet hetgeen wat je zoekt. Het haardhout op onze pallets is altijd ovengedroogd en gestapeld. Daarnaast heb je de keuze tussen blokken van 25 en 28 cm. Maakt de houtsoort je niet zoveel uit en hoeft het ook niet gestapeld te zijn, dan zijn onze big bags ook een goede keuze. Ook een kuub haardhout van de beste kwaliteit, ovengedroogd en stookklaar.

Kuub haardhout kopen

Het bestellen van een kuub haardhout was nog nooit zo eenvoudig. Breng een bezoekje aan de webshop, selecteer je halve pallet of big bag en bestel het gewoon online. Wij bezorgen het haardhout binnen een week bij je thuis. Eerst nog vragen? Geen probleem, we helpen je graag.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.