Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Hout pizza oven

hout pizza ovenDe pizza's die uw pizzeria maakt zijn natuurlijk de lekkerste pizza's in de wijde omgeving. Met aandacht, liefde en vakmanschap heeft u de juiste ingrediënten te pakken voor een smakelijk eindresultaat. Maar ook het hout dat in de pizza oven gaat, heeft invloed op het eindresultaat. Het beste hout voor uw pizza oven kunt u bestellen bij Haardhout.eu. Wij leveren standaard ovengedroogd hout dat direct stookbaar is. Zo blijft u de lekkerste pizza's maken!

Bestel hout voor uw pizza oven

Bij Haardhout.eu kiest u uit diverse soorten hout voor uw pizza oven, zoals essenhout, berkenhout en eikenhout. Dit leveren wij in ½, ¾ en hele pallets, maar ook in dozen en bigbags. Kiest u voor een halve pallet, dan ontvangt u 1 kuub gestapeld hout voor uw pizza oven. Een driekwart pallet is 1,5 kuub gestapeld hout en een hele pallet is 2 kuub gestapeld hout. Kiest u voor een doos hout, dan zit daar circa 9 kilogram in. U kunt ook kiezen voor een pallet met dozen hout voor de pizza oven. U ontvangt dan 72 x 9 kilogram (648 kilogram) hout. 

Contact over hout voor de pizza oven

Heeft u nog vragen over het hout voor de pizza oven dat wordt geleverd door Haardhout.eu, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de houtsoorten die wij leveren en beantwoorden ook met alle plezier andere vragen die u heeft omtrent hout voor uw pizza oven. U kunt er uiteraard ook voor kiezen het hout direct online te bestellen. 

Bekijk ons assortiment pizza ovens