Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Sneek

Als u in Sneek woont en op zoek bent naar een betrouwbare partij die ovengedroogd en stookklaar haardhout levert, dan zijn wij de partij die u zoekt. Wij leveren berkenhout, eikenhout en essenhout op pallets (gestapeld) en in bigbags (losgestort). Wellicht kunt u via via aan hout komen of heeft u een boom in uw tuin die geveld gaat worden. Maar voordat dit hout klaar is voor gebruik, zal het nog een jaar of twee moeten drogen. Gebruik nooit vochtig hout in uw houtkachel, want dan komt er veel rook en fijnstof vrij. Daarom raden wij ons stookklare haardhout aan.

Pallets en bigbags haardhout in Sneek

Wanneer u ons kiest als leverancier van haardhout, dan kunt u kiezen uit pallets met 2 kuub hout (een heel pallet), 1,5 kuub hout (een driekwart pallet) en 1 kuub hout (een half pallet). U kiest dan één van onze drie houtsoorten eikenhout, essenhout of berkenhout. U kunt ook een bigbag met losgestort haardhout ontvangen. U krijgt dan 1 kuub hout, bestaande uit een mix van alle drie de houtsoorten. Wij komen graag naar Sneek om ons haardhout te leveren. Een tip van onze kant: u krijgt €10,- korting op elk extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt.

Bestel uw haardhout eenvoudig online

Via onze website kunt u direct uw keuze maken voor haardhout en ontdekt u onze zeer scherpe prijzen. Binnen enkele minuten is uw bestelling geplaatst, waarna wij voor u aan de slag gaan. Mocht u nog vragen hebben of zijn er dingen die u nog wilt weten, dan kunt u ons dat laten weten. Ons team staat voor u klaar en kijkt er naar uit om haardhout in Sneek te leveren. Hopelijk zien we u binnenkort.

Direct haardhout bestellen