Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Ommen

Wie in Ommen woont, woont op een prachtige plek. Deze oude Hanzestad beschikt over alles: een rijke geschiedenis, een gezellig centrum en prachtige natuurgebieden. Er staan hier voldoende bomen om de rest van uw leven de houtkachel of openhaard te laten branden. Maar het kappen van deze bomen is natuurlijk niet toegestaan. Bovendien zou dit hout zo'n twee jaar moeten drogen voor het verantwoord is om het te verbranden in uw houtkachel. Dus bent u op zoek naar haardhout in Ommen, dan leveren wij graag ovengedroogd en stookklaar hout bij u af.

Soorten haardhout

Wij leveren drie soorten haardhout die elk hun eigen charme hebben. Wilt u een houtsoort die veel licht geeft, zodat u lekker een boek of tijdschrift kunt lezen voor de houtkachel of openhaard, dan raden wij ons berkenhout aan. Dit hout geeft veel licht dankzij de felle vlam. Heeft u geen zin om elke keer op te staan en het haardhout bij te vullen, dan raden we ons eikenhout aan. Dit heeft gemiddeld namelijk de langste branduren, waardoor u het merendeel van de avond lekker kunt blijven zitten. Kiest u voor maximale warmte in huis, dan raden we essenhout aan. Deze houtsort heeft een levendig, fascinerend vlammenspel en geeft extra veel warmte af.

Haardhout in Ommen geleverd

Haardhout.eu levert door heel Nederland, dus wij bezorgen ook in Ommen ons haardhout. U kunt kiezen voor een bigbag met 1 kuub hout, bestaande uit alle drie onze houtsoorten. U kunt ook pallets met één houtsoort naar keuze bestellen. Wij leveren hele (2 kuub), driekwart (1,5 kuub) en halve (1 kuub) pallets haardhout in Ommen. Het is nu extra interessant om meerdere pallets haardhout te bestellen, omdat u €10,- korting krijgt op elk extra pallet dat wij tegelijkertijd mogen leveren. Ga dus direct naar onze webshop of neem contact op voor meer informatie. 

Direct haardhout bestellen