Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Odoorn

Maak het knus en gezellig in Odoorn met een vuur dat knettert en knispert. Dit kunt u doen met het haardhout van Haardhout.eu. We leveren hardhout dat meteen stookklaar is, omdat we dit ovengedroogd bij u aanleveren. Zo zit u er op koele zomeravonden en 's winters warmpjes bij. 

Kwalitatief hoogwaardige houtsoorten

We leveren drie verschillende houtsoorten. Dit zijn essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout. We kiezen voor deze drie typen haardhout, omdat dit sterke houtsoorten zijn die een langzame verbranding kennen. Daardoor doet u langer met uw voorraad haardhout en hoeven er slechts enkele houtblokken per keer gebruikt te worden. 

Ons haardhout kunt u krijgen als een hele pallet (2 kuub hout), een driekwart pallet (1,5 kuub hout) en een halve pallet (met 1 kuub hout). Daarnaast is het mogelijk om bij ons bigbags en dozen haardhout te bestellen. 

Het belang van een droge opslag van uw voorraad

Dat het hout droog blijft is heel belangrijk, want nat hout brand slecht. De opslaglocatie van het hout is dus heel belangrijk. Zorg voor een locatie waar het hout u niet in de weg staat en waar het beschermd is tegen weersinvloeden. Met name vocht en regen kunnen de kwaliteit van het hout namelijk verlagen en maken het hout niet langer stookklaar. Haardhout.eu helpt u, want wij vervaardigen ook houtopslag. Hiermee kunt u veilig een hele voorraad haardhout voor een lange periode opslaan zonder dat de kwaliteit verloren gaat. 

Haardhout OdoornProfiteer van nog meer voordelen

We willen graag tevreden klanten zien als haardhoutleverancier en daarom bieden we u ook deze voordelen: 

 • Op elke tweede pallet haardhout extra in dezelfde bestelling ontvangt u € 10,- korting!
 • U kunt bij ons ook een 3/4 pallet kopen. Dat is uniek!
 • Gratis bezorging bij u thuis. 
 • We bezorgen precies. U hoeft de pallet of bigbag dus niet te verplaatsen na aflevering, want we gaan ervanuit dat u geen heftruck of andere middelen bezit om de zware pallet of bigbag te kunnen verplaatsen.

   

  Bestel direct

  Als u op de oranje button klikt dan kunt u direct uw nieuwe voorraad haardhout bij ons bestellen. Zodra we u bestelling ontvangen hebben gaan we direct voor u aan de slag om deze zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Mocht u overigens nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen! 

  Direct haardhout bestellen