Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Nijmegen

In Nederland kan het soms behoorlijk koud zijn. Niet alleen in de winters, wanneer het standaard koud is. Maar ook zeker in de zomer, wanneer er genoeg frisse avonden zijn. Op zo'n avond is een beetje warmte meer dan welkom. En hoe kan dat nou beter dan met een houtkachel? Daar weten we bij Haardhout.eu alles van en daarom leveren we haardhout in Nijmegen en de rest van Nederland. Uiteraard tegen scherpe prijzen.

Diverse soorten haardhout

In ons assortiment vindt u meerdere soorten haardhout, zoals eikenhout, essenhout en berkenhout. Een bigbag met een mix van deze houtsoorten behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt ons haardhout in Nijmegen kopen per heel, driekwart of half pallet en dus de al eerder genoemde bigbag. Het fijne aan Haardhout.eu is dat wij al uw haardhout gratis bij u op locatie bezorgen.

Haardhout in Nijmegen geleverd

De ene houtsoort zorgt voor een felle vlam en is hoorbaar aan het knetteren in de houtkachel. De andere houtsoort brandt juist wat rustiger en maakt minder geluid tijdens het branden. Hoe dan ook is het vlammenspel van haardhout altijd fascinerend om naar te kijken. We leveren ons haardhout graag in Nijmegen, dus plaats gerust een bestelling voor haardhout. 

Kleine tip van onze kant: u krijgt €10,- korting op elke volgende pallet die we tegelijkertijd mogen leveren.

Direct haardhout bestellen